Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Historia dosłownie z wczoraj, 17.11.2014r

Mój dobry znajomy jechał sobie spokojnie samochodem wracając od swojej kobiety, kiedy to kandydat na prezydenta wyjechał mu ze STOPA i uderzył w nadkole, kumpla odrzuciło i uderzył w słup. Ale kto by pomyślał! Osobnik który chciał mieć władzę w mieście zaczął spierdalać, kumpel trąbi, nic! Jeszcze mu kutas środkowego palca pokazał. No to zaczął się pościg, szybki wsteczny i rura za kolesiem, udało mu się zajechać drogę, wysiada z samochodu, idzie w jego stronę. Koleś również wysiada i mu się odgraża żeby spierdalał itp itd.

Wtedy mój kumpel srogo mu dojebał (Nie wiedząc że to ktoś ważniejszy, w sumie jeden chuj), trafił na dołek, będzie musiał zapłacić odszkodowanie, i grozi mu odsiadka... A pan nie doszły prezydent? Złamany nos, wybite trzy zęby, leży w szpitalu i wszyscy mu współczują.

Taki kraj piękny

Ale jedno jest pewne, czegoś się kutas może nauczył. Szkoda tylko mojego znajomego.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Catch_22 2014-11-18, 23:04 1
Dąbrowa Górnicza to bastion jebanych podludzi z sld. Napalm i zaorać skurwysynów! Prezydent to komusze ścierwo...
Zgłoś
neoszw 2014-11-18, 23:08
Coś mi to wygląda na historię jak o smokach... Ale za najebanie kłamcy tak czy owak browar.
Zgłoś
D................2 2014-11-18, 23:52 1
Kierowca się pyta kiedy może wysiąść z autobusu i zacząć klaskać
Zgłoś
Nutzz 2014-11-19, 0:24
Dlatego teraz najbliższym krewnym i znajomym na imieniny kupuję kamerki. Wystarczyło mi jak tatę uznali współwinnym stłuczki z policją. Chyba nie muszę dodawać czyja to była wina.
Zgłoś
lukasz5500 2014-11-19, 0:46 1
Czyli jednak ktoś w to uwierzył? Ehh.. Dawno by o tym gadali, a żadnej wzmianki na stronach Dąbrowy nie da się znaleźć.
Zgłoś
qbswwa 2014-11-19, 3:05
@slig01
e 30, lub 36:) na więcej ich nie stać
Zgłoś
Cysiu91 2014-11-19, 7:26
Słuchajcie sprawa jest prawdziwa, artykułu nie ma bo pewnie nie chcą nagłaśniać. Jakby to zrobili pan prezydent już by pewnie nie startował i sam by sobie do podwórka nasrał. Nie wiem który to był dokładnie, bo znajomy nie pytał się go przed wpierdolem z jakiej partii i z której listy.

Policja przyjechała po mojego kumpla do domu, musiał podać numery.
Zgłoś
Shaggy93 2014-11-19, 7:43 1
Cysiu91 napisał/a:

Słuchajcie sprawa jest prawdziwa, artykułu nie ma bo pewnie nie chcą nagłaśniać. Jakby to zrobili pan prezydent już by pewnie nie startował i sam by sobie do podwórka nasrał. Nie wiem który to był dokładnie, bo znajomy nie pytał się go przed wpierdolem z jakiej partii i z której listy.

Policja przyjechała po mojego kumpla do domu, musiał podać numery.

fajnie by było sie dowiedzieć . ew podaj jakim autem jechał. Jestem zajebiście ciekaw który to taki chojrak bo tak sie składa że jestem z DG. na aktach sprawy jak go pozwie tamten to będzie jego godność.
Zgłoś
MalinowySasza 2014-11-19, 10:18
Na wstecznym go dogonił?
Zgłoś
pemb 2014-11-19, 13:45
Dałem piwo, ale śmierdzi kłamstwem.
Zgłoś
Cysiu91 2014-11-19, 13:55
Kumpel Grande Punto, a tamten nie wiem.
Zgłoś
Uve_Kolarz 2014-11-19, 18:41
Miałem okazję przenieść się z zachodniopomorskiego do Dąbrowy. Najgorsza decyzja jaką podjąłem w życiu. Miasto wygląda jakby władze miasta przespały 20 lat. Szaro, syf, dziurawe drogi a ludzie są brzydcy i wyglądają jak menele. Ciśniecie wszyscy z Sosnowca ale sam nie wiem czy ta wieś nie jest gorsza...
Zgłoś
Camel_06 2014-11-19, 18:51
Uve jak Ci się nie podoba, to ciąg długą spowrotem nad morze. Dąbrowa jest rozległa, mieszkasz pewnie na jakimś zapyziałym zadupiu a ciśniesz po całości.
Zgłoś
anifaz 2014-11-19, 19:09 1
Ja też z DG, daj znać gościu co to za typeczek z niewyparzoną gębą
Zgłoś
Uve_Kolarz 2014-11-19, 21:12
Camel_06 napisał/a:

Uve jak Ci się nie podoba, to ciąg długą spowrotem nad morze. Dąbrowa jest rozległa, mieszkasz pewnie na jakimś zapyziałym zadupiu a ciśniesz po całości.

Mieszkam akurat na Redenie i nie ciśnij tak na mnie bo po prostu stwierdzam fakt i przyznaj, że tak jest. To powiedz mi gdzie w weekend mogę iść na piwo? I dlaczego drogi są takie zajebane dziurami? Dlaczego w żadnym z Waszych marketów nie mogłem kupić żadnej pierdolonej gry na peceta bo tylko Empik sprzedaje w Pogorii cokolwiek sensownego.

Jedno muszę wam przyznać- nie znalazłem ani jednego dresa do tej pory i nikt nie drze ryja pod moim oknem w nocy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem