18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Budrys2000 2021-03-09, 0:29 25
Mam wrażenie, że sympatyczna czarnowłosa niewiasta mogłaby być całkiem fajną koleżanką
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2021-03-09, 1:35
Dobre bo prawdziwe

Niezmanipulowany
Zgłoś
bercisko 2021-03-09, 3:28 41
Stara rura czujna jak Vatowiecki na Vat. Pogoniła młode ciałko i stary będzie dalej musiał miętosić jej dwie suche rodzyny dla niepoznaki zwane cyckami.
Zgłoś
artex 2021-03-09, 7:08 8
Jak pies ogrodnika,sama nie zje innej nie da
Zgłoś
jimiq 2021-03-09, 7:33 1
Pod spodem jest film wyjaśniający, jakieś serengeti czy cos
Zgłoś
x................9 2021-03-09, 9:35 2
bercisko napisał/a:

Stara rura czujna jak Vatowiecki na Vat. Pogoniła młode ciałko i stary będzie dalej musiał miętosić jej dwie suche rodzyny dla niepoznaki zwane cyckami.

Jakże obrazowo to opisałeś
Zgłoś
suchy80 2021-03-09, 12:34
"Mu też się oberwało" analfabeta czy z podlasia?
Zgłoś
GangTrap 2021-03-09, 14:14
Budrys2000 napisał/a:

Mam wrażenie, że sympatyczna czarnowłosa niewiasta mogłaby być całkiem fajną koleżanką

Dla wolnego samotnego starego samca owszem ale niektórzy mają żony i mają honor i szacunek do swoich kobiet
Zgłoś
willoo 2021-03-09, 14:59
Mam nadzieję że to jeden z tych filmików "it's a prank it's a prank it's a prank it's a prank it's a prank !!!"
Zgłoś
nebelwerfer 2021-03-09, 15:19
haha wszyscy oberwali po równo bo może akurat on ją jakoś "zachęcał "
Zgłoś
Asuritta 2021-03-09, 17:35 2
Kobiety ... same nie chcą tego po urodzeniu dziecka bo boli główka i miłość znika to innym nie dadzą ... suki ogrodnika pierdolone
Zgłoś
Budrys2000 2021-03-09, 22:47
GangTrap napisał/a:

Dla wolnego samotnego starego samca owszem ale niektórzy mają żony i mają honor i szacunek do swoich kobiet

I jeszcze noszą koszulki "Razem ponad kilo"

Zgłoś
JaysonJay 2021-03-10, 0:00
jeszcze sie chłopu za niewinność oberwało
Zgłoś
Marcin360360 2021-03-10, 6:47
bercisko napisał/a:

O pedofil sam się ujawnił. Zapewne niedługo zobaczę cie na yt jak sikasz pod siebie czekając na policję ha ha ha. Takiego gówna jak ty nie jest mi żal.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów