Mu też się oberwało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mu też się oberwało.
Mam wrażenie, że sympatyczna czarnowłosa niewiasta mogłaby być całkiem fajną koleżanką
Dobre bo prawdziwe
Stara rura czujna jak Vatowiecki na Vat. Pogoniła młode ciałko i stary będzie dalej musiał miętosić jej dwie suche rodzyny dla niepoznaki zwane cyckami.
Jakże obrazowo to opisałeś
Budrys2000 napisał/a:
Mam wrażenie, że sympatyczna czarnowłosa niewiasta mogłaby być całkiem fajną koleżanką
Dla wolnego samotnego starego samca owszem ale niektórzy mają żony i mają honor i szacunek do swoich kobiet
Mam nadzieję że to jeden z tych filmików "it's a prank it's a prank it's a prank it's a prank it's a prank !!!"
haha wszyscy oberwali po równo bo może akurat on ją jakoś "zachęcał "
Kobiety ... same nie chcą tego po urodzeniu dziecka bo boli główka i miłość znika to innym nie dadzą ... suki ogrodnika pierdolone
GangTrap napisał/a:
Dla wolnego samotnego starego samca owszem ale niektórzy mają żony i mają honor i szacunek do swoich kobiet
I jeszcze noszą koszulki "Razem ponad kilo"
bercisko napisał/a:
Stara rura czujna jak Vatowiecki na Vat. Pogoniła młode ciałko i stary będzie dalej musiał miętosić jej dwie suche rodzyny dla niepoznaki zwane cyckami.
O pedofil sam się ujawnił. Zapewne niedługo zobaczę cie na yt jak sikasz pod siebie czekając na policję ha ha ha. Takiego gówna jak ty nie jest mi żal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów