Czynienie kąpieli w mętnych wodach Gangesu jest wstępem do tragedii gdyż zwodniczy spokój wód i brawura niedoszłego topielca daje wynik utonięcia gdyż go porwało, wciągnęło i utopiło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny ziomek, zamiast wskoczyć i mu pomóc to woli filmik na sadola kręcić.
Jakby wskoczyl to by byly dwa trupy.. i co najgorsze nie mialby kto tego filmowac...
Tym ściekiem spuszczają trupy do oceanu. Jeden więcej nie zrobi różnicy.
Jest tu jakiś ekspert który wyjaśni co tu się odjebało? Jakieś dziwne prądy wody i wiele terminów naukowych czy zwyczajnie typek nie potrafił pływać i się utopił?
A tak swoją drogą to chyba wolałbym się wykąpać w szambie niż w tej zasyfionej rzece. Wisła przy gangesie to normalnie cisowianka perlage.
A tak swoją drogą to chyba wolałbym się wykąpać w szambie niż w tej zasyfionej rzece. Wisła przy gangesie to normalnie cisowianka perlage.
Na końcu widać klapki, więc jednego ciapka mniej.
Velture napisał/a:
Zdecydowanie nieumiejętność pływania. Ludzie wówczas panikują i się topią, zamiast nieruchomo wypłynąć na wierzch.Jest tu jakiś ekspert który wyjaśni co tu się odjebało? Jakieś dziwne prądy wody i wiele terminów naukowych czy zwyczajnie typek nie potrafił pływać i się utopił?
Nie wiem co to za styl ale chyba skuteczny bo za chwilę widzowie pokazują go (1:37) na drugim brzegu a filmujący musi drzeć się żeby go usłyszał.
Red_Devil_1878 napisał/a:
Na końcu widać klapki, więc jednego ciapka mniej.
Zdecydowanie nieumiejętność pływania. Ludzie wówczas panikują i się topią, zamiast nieruchomo wypłynąć na wierzch.
Wypłynie nieruchomo. Później.
Tylko klapki po nim zostały
Jak ktoś słabo pływa to w takiej sytuacji jedynym ratunkiem jest zaczerpnięcie dużego wdechu póki głowa jest jeszcze ponad taflą wody i wtedy próbujemy położyć się na plecach. Wytrzymujemy kilka sekund pod wodą i zaczniemy się unosić na tyle żeby swobodnie oddychać. Wiem, że łatwo powiedzieć trudniej wykonać ale mnie to uratowało jak zacząłem walczyć ze zdradliwą rzeką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów