📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fantastyczna reakcja kolesia w szarej koszulce
Kurwa to piąty w tym miesiącu w tym sklepie co beż gnata startuje do czarnego ech te młode to się nigdy nie nauczą
Kurwa to piąty w tym miesiącu w tym sklepie co beż gnata startuje do czarnego ech te młode to się nigdy nie nauczą
Powinien go przekopać po murzyńsku.
Fucking porch monkey…
Zajebiscie.. Nie będzie mu się jakaś spasiona lezba rzucać na dzielni
Dobry film.. krotki ale dobry szkoda ze malpa miala pukafke
Kolejny jebany smoluch, oni hromosom odpowiedzialny za poczucie konsekfencji utracili kurwa chyba już w paleozoiku latając po drzewach. Liczy się tylko respekt. Chuj z tego, że teraz bdz pierdział paręnaście ładnych lat. Co jak co ale Putin to by sobie szybko z nimi poradził. No ale to przecież wielka demokratyczna hameryka.
coś ty zrobił bandyto
A to kurwa falszywa, cwaniak startowal w pizde zaczal lapac to pukawka idz pan w chuj
BLMemy psu jego MAĆ!
Dyskutuje się! Tylko trzeba znać małpi na poziomie conajmniej B1.
najlepszy jest ten chlop co wchodzi na kadr po strzelaninie ,,ehh znowu kogos odjebali na moich oczach co za kraj nie do zycia"
Pralpunkt napisał/a:
Fantastyczna reakcja kolesia w szarej koszulce
Ty a zobacz na kolesia co kupuje piwko (co prawda tez jakiś opalony), pełen luzik i na końcu cyk foteczka na fejsa
I da tego każdemu mówię ( nie chodzi mi już o kolor skóry ) co z tego że możesz pakować na siłce 20 lat mieć 50 w bicepsie, trenować jakieś tam sztuki walki, jak jedna kulka za parę złoty skończy twój marny żywot, dla tego zamiast podniecać się ile to wyciśniesz lub jak komuś możesz najebać lepiej jebnij się na 4 litery i napij się piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów