📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chyba coś z głową mają nie tak. Pewnie od małego chodzili w kakakakasku i coś im się pojebało
Wyglądają jak piłkarze w Pes6 xD kurwa za mało pixeli czy co?
To chyba Radom
Wyglądają jak piłkarze w Pes6 xD kurwa za mało pixeli czy co?
RYHOO napisał/a:
to jakaś dzielnica w paryżu?
To chyba Radom
„NIE JESTEŚMY MAŁPAMI, JESTEŚMY DZIEĆMI NIEBA.”
@wojtekjaruzelski
Zaprzeczenie zostało użyte w złym miejscu, wnoszę o poprawkę w szyku zdania.
@wojtekjaruzelski
Zaprzeczenie zostało użyte w złym miejscu, wnoszę o poprawkę w szyku zdania.
mazga50 napisał/a:
Chciałbym zobaczyć ojca/ojców tych "dzieci nieba".
To po prostu mikrocefalia i nie jest powodowana wyłącznie genetyką.
Wirus Zika, ZIKV, ZIKAV (ang. Zika virus) – wirus RNA z rodzaju Flavivirus, z rodziny Flaviviridae[1]. Przenoszony przez komary. Pochodzi z Afryki, jednak rozprzestrzenił się w Azji, Ameryce, Europie. Infekcja zazwyczaj cechuje się przebiegiem bezobjawowym lub samoograniczającym. Niekiedy występują objawy grypopodobne, wysypka. Zakażenie w ciąży może wiązać się z małogłowiem. Leczenie zazwyczaj przebiega w warunkach ambulatoryjnych. Nie istnieje leczenie przyczynowe.
wiem wiem wirusy nie istnieją, a mikrocefalia to zwykły ból głowy,szczepionka nie potrzebna
wiem wiem wirusy nie istnieją, a mikrocefalia to zwykły ból głowy,szczepionka nie potrzebna
-Ernest Hemingway
Boga nie ma bo nie mógł by być tak złośliwy
Nie mieszaj wiary w jakąkolwiek dyskusje, bo to nie tłumaczy czegokolwiek. Od wiary nie pojawiły się choroby, wiara nie naprawisz cieknącej rury, wiara również nie powoduje że słońce pojawia się na niebie po obrocie ziemi. To jest tylko kolejna wymówka do tłumaczenia czegokolwiek w czasie gdy wiedza nie pozwala wytłumaczyć danego zjawiska czy jego przyczyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów