📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a w takim razie "niegrzeczne dziewczyny" co robia? daja dupy za darmo?
To nie jest film dokumentalny tylko fabuła! Ma sprawiać wrażenie dokumnetalnego.
"Jestem z dobrego domu, dobrze się uczę, jestem grzeczna. Nie można mnie nazwać prostytutką"...
Tak to sobie tłumacz, co to w ogóle za (przepraszam) kurwa mentalność?!
Ja też się pytam gdzie są rodzice tych gówniar. 16-17latkę można jeszcze jakoś próbować zrozumieć( zrozumieć ale nie całkowicie usprawiedliwić). Ale 12?!?!! To już mi się w głowie nie mieści.
A co do ogromnego funu, jaki sprawia zaspokajanie klienta w 15 min, odebrania kasy i bycia "Normalną, grzeczną dziewczynką". Przyjdzie taki moment że będą tego żałować( bo trafi się "odpowiedni klient" czytaj: taki co wyd@pczy jak szmatę i będzie miał gdzieś czy się "dziewczynka" popłacze czy powiesi).
Jak się nie ma szacunku do samej siebie, to przepraszam ale inaczej niż kurwą tego nazwać nie można.
Tak to sobie tłumacz, co to w ogóle za (przepraszam) kurwa mentalność?!
Ja też się pytam gdzie są rodzice tych gówniar. 16-17latkę można jeszcze jakoś próbować zrozumieć( zrozumieć ale nie całkowicie usprawiedliwić). Ale 12?!?!! To już mi się w głowie nie mieści.
A co do ogromnego funu, jaki sprawia zaspokajanie klienta w 15 min, odebrania kasy i bycia "Normalną, grzeczną dziewczynką". Przyjdzie taki moment że będą tego żałować( bo trafi się "odpowiedni klient" czytaj: taki co wyd@pczy jak szmatę i będzie miał gdzieś czy się "dziewczynka" popłacze czy powiesi).
Jak się nie ma szacunku do samej siebie, to przepraszam ale inaczej niż kurwą tego nazwać nie można.
polecam wpisać na youtube tede suchy konar, idealnie opisując te "Szanujące się dziewczyny"
youtube.com/watch?v=_sOxsrw4ObA
youtube.com/watch?v=_sOxsrw4ObA
Dziewczyny wyzwolone to są i umieją skorzystać z naiwności facetów zdzierając z nich kasę za to co lubią robić.
Dostaną w końcu jakiegoś syfa i będzie płacz, zgrzytanie zębów, samobóje i na tym skończy się ich życiowa przygoda
Dostaną w końcu jakiegoś syfa i będzie płacz, zgrzytanie zębów, samobóje i na tym skończy się ich życiowa przygoda
dobra... macie jakiś namiar na którąś?
haha widzę teraz nudzę się to dam dupy no można az mnie tak ciekawi co będzie młodzież robiła za te 10 lat jak im dawanie dupy się znudzi... i generalnie co ma wykształcenie i pochodzenie do prostytucji ? widzę niby dziewczyny to lubią ale rzeczy po imieniu nie nazywają... to jak powiedzieć że nie jestem złodziejem bo mam dobre oceny w szkole, dobry dom i pieniądze ale kradnę bo lubie i się nudzę głupota widzę nie zna granic...
Zajebałbym jak bym miał takiego kurwiszona w domu. 18 lat i wypierdalaj na ulicę jak tak sobie dobrze radzisz.
I potem odrzucają zwykłego faceta na starcie, bo oczekują od mężczyzn nie wiadomo czego. Najlepiej żeby był bogatym, wysportowanym, przystojnym, inteligentnym biznesmenem, a zarazem prawdziwym ogrem w łóżku. Oczywiście musi być starszy, bo przecież jak można się spotykać z gówniarzem w swoim wieku. Myślą, że są takie do przodu, a gdyby nie dupa to nie miałyby nawet pojęcia jak zarobić te pieniądze w inny sposób, ale widzę, że je bardziej podnieca prowadzenie podwójnego życia, niż bolec w dupie...
Teraz to dla nich zabawa, odkryły dopiero seks i łatwy sposób na zarobienie pieniędzy.
Ale taka normalnego chłopaka nie znajdzie, rodziny nie założy, będzie wyrzutkiem społeczeństwa, ale najważniejsze: nie będzie mieć żadnych wartości w głowie - dla takiej już zawsze wszystko opierać się będzie na przyjemności i kasie.
A nawet, jak taka będzie w związku, to będzie musiała już zawsze ukrywać prawdę o swojej przeszłości, bo jak powie, to chłopak ją zostawi. Albo jej natura da o sobie znać, bo ciągle ten sam chłopak nie da rady już jej zaspokoić i zacznie zdradzać.
Nie powiem - niech robią, co chcą. Ale to kurwy i tyle.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Ale taka normalnego chłopaka nie znajdzie, rodziny nie założy, będzie wyrzutkiem społeczeństwa, ale najważniejsze: nie będzie mieć żadnych wartości w głowie - dla takiej już zawsze wszystko opierać się będzie na przyjemności i kasie.
A nawet, jak taka będzie w związku, to będzie musiała już zawsze ukrywać prawdę o swojej przeszłości, bo jak powie, to chłopak ją zostawi. Albo jej natura da o sobie znać, bo ciągle ten sam chłopak nie da rady już jej zaspokoić i zacznie zdradzać.
Nie powiem - niech robią, co chcą. Ale to kurwy i tyle.
Jeżeli tak ma wyglądać przyszłość tego kraju i ma ona bazować na kurwach i złodziejach, to drogie Panie i drodzy Panowie - czas spierdalać z naszej kochanej ojczyzny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów