📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
:Jestem z dobrego domu, dobrze się uczę, jestem grzeczna. Nie można mnie nazwać prostytutką" Daje dupy za pieniądze, to jak mamy ją nazywać?
Przynajmniej jest w tym kraju ktoś kto z przyjemnością opierdoli gałę a nie laska z łaski i za hajs...
Tępe dyskotekowe ściehy splunięcia nie warte.
Wydaje mi się, że to aktorki.
EJDŻ BI OŁ ma dobre dokumenty, bardo często kontrowersyjna, ale złego słowa nie można powiedzieć o nich, kilka lat wstecz był dokument o cyganach właśnie na tym kanale
"... i znam ten świat od podszewki" chyba chciała powiedzieć od prześcieradła.
Jak będzie czasu usiądę do tego materiału i przeanalizuję każdy gest i słowo "bohaterek".
Jak będzie czasu usiądę do tego materiału i przeanalizuję każdy gest i słowo "bohaterek".
Tak to aktorki bo to dokument fabularyzowany. Polecam inne dokumenty hbo jak np. aj low ju, i bóg stworzył seks czy czekając na sobotę...
Teired napisał/a:
:Jestem z dobrego domu, dobrze się uczę, jestem grzeczna. Nie można mnie nazwać prostytutką" Daje dupy za pieniądze, to jak mamy ją nazywać?
Kobietą niezależną i przedsiębiorczą.
a zombi zombi zombi
@ Czy oby na pewno wątpisz? Daleko nie szukać - dupczenie nastolatki za 30 zł w Twardogórze
no kurwa!
no kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów