📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Gołębie strasznie chujowo smakują. Raz sajgonki zjadłem i tylko sos je uratował.
Flodzia napisał/a:
Kochani moi sadistikerzy, skupcie się teraz bo wjeżdża bonus
Co to za chujnia ja pierdolę
Dymson30 napisał/a:
Uważaj, bo ponownie Flodzia Ci komentarz skasuje.
Dymson30 napisał/a:
Ona do nas z sercem, a ty jej tak odpowiadasz?
Retsam napisał/a:
twoja stara
Szykuj się niedługo gimbusie do szkoły już kupiłeś zeszyty kurwa pajacu
Gołębie są najgorszym ptactwem jakie można jeść. Już chyba nutrie są poczciwsze.
Seligos napisał/a:
Gołębie są najgorszym ptactwem jakie można jeść. Już chyba nutrie są poczciwsze.
Głupi jesteś. są na pewno zdrowsze ( hodowlane ) od marketowego kurczaka, a jak ktoś ma problemy z trawieniem to lepiej na nim zrobić rosół. No ale wiadomo jak coś nie smakuje jałowo jak jak sterydowe kurczaki z bierdy to od razu chujowe.
oddbeat napisał/a:
są na pewno zdrowsze ( hodowlane ) od marketowego kurczaka,
Tak, na oleju usmażone to są zdrowe w huj.
kulawiec napisał/a:
Tak, na oleju usmażone to są zdrowe w huj.
Zawsze piszesz swoje "mondrości", pod wyrwanym z kontekstu fragmentem zdania?
Niee no. Rozumiem, że fajnie opierdolić gołębia, ale to trzeba się przejechać na wieś i ogarnąć gołębia polnego, a nie tą miejską kurwę bez honoru, który wpierdala każdy syf, który dostrzeże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów