Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szlaban? platforma? co będzie następne jako zabezpieczenie przejazdu?
Basen z ługiem.
szlaban? platforma? co będzie następne jako zabezpieczenie przejazdu?
Ruska kultura jazdy często skutkowała tym ze mają wyjebane w szlabany i je omijali, więc ruskie koleje się wkurwiły wiecznym problemem rojebanych ład na przejazdach i zaczeli stosować te oto blokady przejazdu. Taniej i szybciej jest wysprzątać taką blokadę niż czyścić pociąg i sprzątać torowisko na 800m
Ale na wschodzie to chyba jedyna opcja żeby powstrzymać kierowców, choć kiedyś było tu nagranie jak jeden brat naszego narodu skacze po takiej platformie aby ją zamknąć a drugi próbuje samarą przejechać.
czekam na jego powrot. w druga stronę bedzie efektywniej
Efektowniej bynajmniej
Ruska kultura jazdy często skutkowała tym ze mają wyjebane w szlabany i je omijali, więc ruskie koleje się wkurwiły wiecznym problemem rojebanych ład na przejazdach i zaczeli stosować te oto blokady przejazdu. Taniej i szybciej jest wysprzątać taką blokadę niż czyścić pociąg i sprzątać torowisko na 800m
Czyli tak jak u nas. Chuj ze mruga światło i szlabany się zamykają trzeba się wpierdolic. Tak samo z ruchem wahadłowym
Takie zapory widziałam na żywo tylko w ambasadzie i bazie wojskowej US & A.
Ale na wschodzie to chyba jedyna opcja żeby powstrzymać kierowców, choć kiedyś było tu nagranie jak jeden brat naszego narodu skacze po takiej platformie aby ją zamknąć a drugi próbuje samarą przejechać.
Przy Dragehorn Barracks w Szkocji też mają takie bariery.
Czyli tak jak u nas. Chuj ze mruga światło i szlabany się zamykają trzeba się wpierdolic. Tak samo z ruchem wahadłowym
U nas, czyli gdzie?
[ Dodano: 2024-07-26, 22:23 ]
Ta zapora podnoszona z jezdni pokazuje jakie debile jeżdżą po rosyjskich drogach, że trzeba aż takiej przeszkody żeby nie walili jak debile przez zamknięty przejazd, zresztą ten filmik przedstawia jednego z nich.
Od razu debile. Po prostu tylko pijani.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów