Niespodziewany gość nawiedził pana wędkarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pierwsze piwczko, materiał oceniam na 6+ i chuj w dupe krokodylowi, czy tam innemu reptilianowi
Cytat:
Pierwsze piwczko, materiał oceniam na 6+ i chuj w dupe krokodylowi, czy tam innemu reptilianowi
Kurwa stary dzięki bardzo ! Wszyscy tutaj czekali na te twoje piwo no i ocenę materiału !
zbyszko1986 napisał/a:
Krokodyl poza wodą może w trąbkę pocałować.
Nawet gdyby od podstawówki nie uczyli mnie nic innego, tylko tego jednego zdania, to i tak bym się obsrał w konfrontacji z takim potworem
Chciał sprawdzić kartę wędkarską
to zbliż się do niego na lądzie, niech cię pocałuje. Nie są jakiej zajebiste na lądzie, ale w trąbkę to ty możesz całować, ze swoją wypowiedzią.
Ale chyba wszyscy widzą że to fake prawda...? Bo aż się smutno robi jeśli nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów