i trochę talentu. Balon mistrz fałszuje ale daje rade
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
i trochę talentu. Balon mistrz fałszuje ale daje rade
A na MTV jaki gówno leci.....
to juz wiem jak dostawać piwa na sadisticu ! dac film sprzed kilku miesięcy i lamki które go nie widziały ale im się spodoba postawią mi piwo mimo iż to co najmniej drugi filmik ! yea <3
kto Ci bronił to wrzucić?
talent ? odpowiedz nie:d ale sprubuj sie ujarac do miekkich kolan i tego sluchaj hehehe
Weź człowieku, spakuj się i wypad.
@up - Wpisz imię i nazwisko gościa, które pojawiło się na końcu. Na pewno znajdziesz.
Bez sensu kurwa opis, hamburgerów nie stać na jakąś tanią gitarę, przecież oni mogą coś wystarczającego kupić już od 150$
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów