18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Dildowagins 2012-10-13, 21:36 1
A na MTV jaki gówno leci.....

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Wizard 2012-10-13, 22:00
to juz wiem jak dostawać piwa na sadisticu ! dac film sprzed kilku miesięcy i lamki które go nie widziały ale im się spodoba postawią mi piwo mimo iż to co najmniej drugi filmik ! yea <3
Zgłoś
BMWswap 2012-10-13, 23:04 1
Wizard napisał/a:

to juz wiem jak dostawać piwa na sadisticu ! dac film sprzed kilku miesięcy i lamki które go nie widziały ale im się spodoba postawią mi piwo mimo iż to co najmniej drugi filmik ! yea <3

kto Ci bronił to wrzucić?
Zgłoś
nowyuzytkownik1 2012-10-14, 0:03
talent ? odpowiedz nie:d ale sprubuj sie ujarac do miekkich kolan i tego sluchaj hehehe

xd
Zgłoś
cris112 2012-10-14, 0:27
LOL, BALON MISTRZ FAŁSZUJE? człowieku spróbuj zagrać na balonie...
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-10-14, 0:32
@Wizard - nie zesraj się przypadkiem.

Leci piwo The Blues Brothers !!
Zgłoś
Yamissek 2012-10-14, 0:36 1
Wizard napisał/a:

Weź człowieku, spakuj się i wypad.
Zgłoś
Svenlee 2012-10-14, 0:42
profil na yt? poda ktos? lub nazwe filmiku
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-10-14, 0:49
@up - Wpisz imię i nazwisko gościa, które pojawiło się na końcu. Na pewno znajdziesz.
Zgłoś
Trawis12 2012-10-14, 1:02
Przeciez ten box to jakis do domowy kahon -.-, znany instrument.
Zgłoś
w................9 2012-10-14, 1:06
Bez sensu kurwa opis, hamburgerów nie stać na jakąś tanią gitarę, przecież oni mogą coś wystarczającego kupić już od 150$
Zgłoś
B................o 2012-10-14, 2:50 7

...Grać na balonie!
Zgłoś
Godelo23 2012-10-14, 13:49
I weź do takiego balona wzmacniacz podepnij :/
Zgłoś
Porachuje 2012-10-14, 17:56 3
TheRudeBoy napisał/a:

Balon mistrz fałszuje ale daje rade

A próbowałeś kiedyś balon nastroić?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów