Źródło yt "wypadki samochodowe".
Źródło yt "wypadki samochodowe".
Przeciętny użytkowniku sadola - hhhaa tfu, pluje Ci do dupy
Rozumiem rozczłonkowanych da silvów, połamane motopizdy itd, ale co jest kurwa emocjonującego w oglądaniu krzywdy zwierząt to nie mogę skumać.
Przeciętny użytkowniku sadola - hhhaa tfu, pluje Ci do dupy
Bardziej ubolewasz nad krzywdą jakiegoś pchlarza niż człowieka? Masz dziwne poczucie wartości...
Bardziej ubolewasz nad krzywdą jakiegoś pchlarza niż człowieka? Masz dziwne poczucie wartości...
Jeżeli to nie jest dziecko albo osoba chora to oczywiście, ze tak. Zwierze nigdy nie pomyśli jak tu Cię wyjebac, oszukać albo skrzywdzić, a w naszym gatunku kurwa kurwe pogania
Natura sama eliminuje bezpańskie kundle
'Wypadki s a m o c h o d o w e.'
Wysłany: 32 minuty temu C
Spoko ale skąd wiesz, że motopizda która się rozwali albo da silva który zostanie zastrzelony/ograbiony był złym człowiekiem? Nawiązuje do tego bo wspominałeś o nich. Mnie osobiście bardziej rusza śmierć człowieka niż jakiegoś zwierza co nie oznacza, że nie mam z tego beki.
Spoko ale skąd wiesz, że motopizda która się rozwali albo da silva który zostanie zastrzelony/ograbiony był złym człowiekiem? Nawiązuje do tego bo wspominałeś o nich. Mnie osobiście bardziej rusza śmierć człowieka niż jakiegoś zwierza co nie oznacza, że nie mam z tego beki.
Jak Ci odcinają łeb w dżungli to ciężko mi uwierzyć ze za nic. A mówiąc motopizdy - miałem na myśli tych którzy doprowadzili do wypadku własną głupotą. Nie mylić z motocyklistami do których nic nie mam.
Jeżeli to nie jest dziecko albo osoba chora to oczywiście, ze tak. Zwierze nigdy nie pomyśli jak tu Cię wyjebac, oszukać albo skrzywdzić, a w naszym gatunku kurwa kurwe pogania
Pierdolisz mi z tym oszukiwaniem
Jak psa zaganiam do budy, to leci ze mną w chuja jak tylko za winkiel pójde - wychodzi i drze mordę Wrócę każę mu spierdalać, to wchodzi i jak tylko zniknę to wyłazi jebaniec
Jest słodki i kochany, ale w chuja to sobie ze mną leci aż miło!
Tak kurwa, zwierzęta za to mają wysoką moralność, empatię i poczucie solidarności, szkoda na was słów, serio tylko śmiech pozostał
Nie wylewaj waćpan wina!Jeżeli to nie jest dziecko albo osoba chora to oczywiście, ze tak. Zwierze nigdy nie pomyśli jak tu Cię wyjebac, oszukać albo skrzywdzić, a w naszym gatunku kurwa kurwe pogania
no i jestes jedna z nich. Tfu ci na morde leszczu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów