📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We kurwa pal gume i z kolegami z klasy jedź nad wodę lepiej
Kradzieżpetazparapeta napisał/a:
We kurwa pal gume i z kolegami z klasy jedź nad wodę lepiej
Jest szansa, że potem będzie materiał na harda znad tej wody:)
AlKubal napisał/a:
Widać skąd zarąbane. Nawet nie chciało mi się tego usuwać..
Faktycznie powód do domy. Nie dość że kradzione to jeszcze słabe gówno.
Szanowni państwo, oficjalnie sadola popierdoliło. Po raz kolejny totalne spierdolone gówno znalazło się na głównej. Ale rozumiem tę decyzję - są wakacje, ruch ze strony standardowych użytkowników mniejszy, większy ze strony gówniaków i ostatecznych spierdolin, a takie komentarze jak mój też generują ruch na stronie. Liczy się biznes
ungubungu napisał/a:
Niestety na koloniach też mają dostęp do internetu.
Na koloniacb wychowawca kasuje telefony pierwszego dnia.
ungubungu napisał/a:
Niestety na koloniach też mają dostęp do internetu.
Przeklety rozwoj techniki.. za moich czasow jak bylem malym grzdylem, to nie bylo tyle BTS'ow co teraz i internety byly drogie i male.. wyswietlacze byly male.
Dobry żart, ale nie wrzucaj więcej, a najlepiej by było jakbyś skasował konto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów