📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Od kiedy pod protesty podszyły się lewaki, lgbt, i inne szmaty to jestem za tym żeby używać gazu łzawiącego i robić porządki,
Protesty straciły już swój pierwotny sens, lista życzeń tej Lampart to jakieś nieporozumienie.
Protesty straciły już swój pierwotny sens, lista życzeń tej Lampart to jakieś nieporozumienie.
RYHOO napisał/a:
Czasami się nie dziwię policji. Za 3 koła użerać się z jebany bydłem nie warto. Zostaje więc jedynie przyjemność z zajebania w ten pierdolony tepy łeb jakiegoś rurkowca co płaczę jak mu się farmwil nie włącza, albo głupiego kurwiszona co myśli że pizda jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
#jajebie
Ale biedę umysłową reprezentujesz :/ Weź się może nie rozmnażaj.
ta policja to strasznie się czepia tych miłujących pokój spokojnych obywateli, nawet matkę z dzieckiem chcieli zamordować, czy tam ojca...lub trans matko-ojca bo nie wiem co on/ona/ono deklaruje a nie chce urazić
A wystarczy że ktoś takiego kretyna zaatakuje, to zaraz będzie na policję dzwonił. Moim zdaniem każdy powinien mieć w dowód wpisane czy jest lewakiem czy nie, żeby policja po prostu lewakom nie pomagała, albo żeby im świadczyła usługę odpłatnie, w końcu kto krzyczy "wypierdalać" do policji? Nikt normalny.
xXx5226 napisał/a:
Ale biedę umysłową reprezentujesz :/ Weź się może nie rozmnażaj.
Już to zrobiłem - a jak Tobie idzie z chłopakiem?
Najgorszy sort gównoludzi to ci co z dziecka robią tarcze. Nie walono go ruszyć bo mam dziecko. Pizda kurwa jebana. Nie ważne czy masz racje czy nie, idzie walczyć z policją itp dziecko zostaw cioto w domu.
Identyczna akcja jak z tym idiotą z hulajnogą w autobusie. Szkoda, że tutaj policjanci odpuścili.
borelli napisał/a:
w końcu kto krzyczy "wypierdalać" do policji? Nikt normalny.
Prawicowi "patrioci", katolicy i kibole. W sumie racja, nikt normalny
Jakoś policja polityczna nie jest tak pewna siebie, jak tłum się wkurwia i nie prowokuje jak ostatnio ten zomowiec z megafonem.
Wszystko spoko tylko tekst "przeproś matkę" jest jednak zdeka żenujący.
popierdoliło się Wam w głowach od tego przymusowego siedzenia w domach.
To jest pierdolona mentalność polaczków cebulaczków cwaniakowanie a jak ktoś bije to milicja hahaha. Sram na was.
Powinni zabrać mu gówniaka, za narażanie na dziecka na utratę zdrowia lub życia przez poruszanie się w miejscach do tego nie przeznaczonych. Szybko by mu rurka zmiękła.
I nawzajem, sramy na ciebie. Wymyśl coś ciekawego, a nie ciągle te same oklepane teksty, dzieciaku.
Patomek18 napisał/a:
To jest pierdolona mentalność polaczków cebulaczków cwaniakowanie a jak ktoś bije to milicja hahaha. Sram na was.
I nawzajem, sramy na ciebie. Wymyśl coś ciekawego, a nie ciągle te same oklepane teksty, dzieciaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów