#jajebie
Ola gringoPo pierwsze to trzeba być skończonym popierdoleńcem, żeby dziecko brac na jakies protesty i chodzić z nim środkiem ulicy... Tego cwela powinni kilka razy pała po łbie oklepać... Może by pomogło bo na bank nie zaszkodziło... Po drugie policjant go kurwa prosi nie rozkazuję. Jak stałem z piwem i powiedział "wiecie co idzie tam mniej widać i po kłopocie" to nie sadziłem sie tylko "dzieki i miłego wieczoru" (a staliśmy jako znani policji... Połowa kuratora od 15 roku życia, jakies wyroki w wieku 20 lat...). To kto jest większym pokurwem umysłowym....... Jebani bohaterowi tłumów drących ryja anonimowo
Rodzice musieli byc z Ciebie bardzo dumni gdy w wieku 15 lat miales kuratora... A w w wieku 20 jakis wyrok.... Ja pierdole.....
Policja zawsze jebana będzie... huj w dupe wszystkim policjantą
serio? haha
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Lewak z niewyskrobanym bachorem[/quo
Piękne,aż się łezka w oku zakręciła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów