Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasami się nie dziwię policji. Za 3 koła użerać się z jebany bydłem nie warto. Zostaje więc jedynie przyjemność z zajebania w ten pierdolony tepy łeb jakiegoś rurkowca co płaczę jak mu się farmwil nie włącza, albo głupiego kurwiszona co myśli że pizda jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
#jajebie
Ale taka ich praca, jeśli ktoś sobie nie radzi psychicznie to za podobną kwotę może siedzieć na kasie w supermarkecie.... a no tak, jednak nie za podobną, tylko prawie 2x mniejszą.
No to o co chodzi?
a więc CHuj Ci w dupe
Wiedziałem, że jakiś debil dojebie się do HUJ przez H, a nie CH.
Pisanie przez H jest dopuszczalne, dopóki nie trafi się na zjeba takiego jak Ty.
Istnieje wyraz HUJ, nie istnieje wyraz POLICJANTĄ. Więc HUJ ci w dupę.
Ale taka ich praca, jeśli ktoś sobie nie radzi psychicznie to za podobną kwotę może siedzieć na kasie w supermarkecie.... a no tak, jednak nie za podobną, tylko prawie 2x mniejszą.
No to o co chodzi?
O co mi chodzi?
o Jebany ludzki szacunek do siebie. Generalnie mam wyjebane czy ktoś rucha żone chłopaka czy fafika ale szanować się trzeba. W policji też jest hołota ale tak jak wszedzie znajdzie się zjeb. Mają płacone za stres i wykonywanie zadań często wbrew ich przekonaniom,. Ale jak kurwa mać jebane ścierwo prowokuje bez kompletnie ułamka szacunku to powinno dostać wpizde i do wora. Nasze dzieci to oglądają i traktują to jak normę.
Co by kto nie myślał i nie miał jakiej racji - szacunek kurwa człowieka do człowieka to podstawa bo nie jesteśmy w jebanej brazylii czy innej dziczy.
Amen i chuj.
O co mi chodzi?
o Jebany ludzki szacunek do siebie. Generalnie mam wyjebane czy ktoś rucha żone chłopaka czy fafika ale szanować się trzeba. W policji też jest hołota ale tak jak wszedzie znajdzie się zjeb. Mają płacone za stres i wykonywanie zadań często wbrew ich przekonaniom,. Ale jak kurwa mać jebane ścierwo prowokuje bez kompletnie ułamka szacunku to powinno dostać wpizde i do wora. Nasze dzieci to oglądają i traktują to jak normę.
Co by kto nie myślał i nie miał jakiej racji - szacunek kurwa człowieka do człowieka to podstawa bo nie jesteśmy w jebanej brazylii czy innej dziczy.
Amen i chuj.
Amen.
A co do samej policji to za 5 koła na rękę i głównie spanie na służbie + 80-90 % pensji emerytury po 30 latach to całkiem git.
Rodzice musieli byc z Ciebie bardzo dumni gdy w wieku 15 lat miales kuratora... A w w wieku 20 jakis wyrok.... Ja pie**ole.....
Tu jest magia czytania całości "połowa", a nie wiesz do której się zaliczałem. Co robiłem, przeżyłem i z jakim skutkiem to nie dla Ciebie historia . A rodzice byli dumni, doskonałe wyniki w nauce, sporcie, wzorowe zachowanie, wpisy do ksiąg. Wszystkiego dobrego
Lewak z niewyskrobanym bachorem
To dziecko jego zony po tym jak ojebala karuzele lewackich kutasow.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
albo głupiego kurwiszona co myśli że pizda jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
Przestańcie krytykować ludzi o poglądach LEWICOWYCH, bo są mądrzejsi od takich durni jak wy i od tych wszystkich PRAWICOWYCH, religijnych i konserwatywnych głąbów.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
Pomyliłeś sadistic z sokzburaka na fb.
Idź wylewać swoje lewackie żale gdzie indziej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów