Szariat został upgradowany i teraz już można zajadać się pyszną świniną.
Ortodoks...
Mam ochotę wydrukować to w milionie egzemplarzy i rozwiesić w moim mieście, tak po prostu żeby ich krew zalała
CO tam drukować, najlepiej pójść do mięsnego, kupić jakieś odpady, podroby, coś taniego i porzucać tu i tam. Przed meczetami z reguły stoi fchuj butów, to można po kawałku wątroby wrzucić w każdy .
Albo kupić krew świni i galanty pistolet na wodę, żeby w nich cisnąć juchą, taki drive-by
CO tam drukować, najlepiej pójść do mięsnego, kupić jakieś odpady, podroby, coś taniego i porzucać tu i tam. Przed meczetami z reguły stoi fchuj butów, to można po kawałku wątroby wrzucić w każdy .
Albo kupić krew świni i galanty pistolet na wodę, żeby w nich cisnąć juchą, taki drive-by
Naprzód !
Raczej nie wziął ulotki mówiącej że:
Szariat został upgradowany i teraz już można zajadać się pyszną świniną.
Ortodoks...
Moja żona wychowała się w Holandii i ja tam trochę czasu spędziłem.
Ciapaty w maku to nic nadzwyczajnego. Wpierdalają świniaki aż im się uszy trzęsą. Ot taka hipokryzja.
Nie twierdzę, że pomysł zły, wręcz przeciwnie jest przedni aczkolwiek w tym przypadku mogłabym odpowiedzieć za uszkodzenia ciała (na pewno przekonałeś się na własnej skórze jak boli oberwanie z paintballa np.) lub "straty materialne" czyli np. upaćkane ubrania - a z rozwieszonym zdjęciem będą się wściekać i pluć jadem w niewiadomym dla nich kierunku