Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z domowej roboty morgensternem pomylił wieki chyba.
biorąc pod uwagę sytuację w USA to myślę że sporo białych wychodząc z domu wyposaża się na wszelki wypadek w różne środki obrony koniecznej.
biorąc pod uwagę sytuację w USA to myślę że sporo białych wychodząc z domu wyposaża się na wszelki wypadek w różne środki obrony koniecznej.
W kraju gdzie jest 3 x więcej giwer niż mieszkańców, tłuścioch bawi się w rekonstrukcję bity pod Grunwaledem xD "dla obrony"
W kraju gdzie jest 3 x więcej giwer niż mieszkańców, tłuścioch bawi się w rekonstrukcję bity pod Grunwaledem xD "dla obrony"
różnie to z tą dostępnością broni w różnych stanach wygląda...
Może wcześniej skończyła mu się amunicja, wiec przeszedł na bron zapasową
Bicie rasistów mija się z celem. Nie przestaną być od tego rasistami - będą najwyżej zastraszonymi rasistami. Trzeba po prostu poprawiać jakość wykształcenia. Wiem, że to trudne, bo jednak niedobór inteligencji spory, ale przy odpowiednim zaangażowaniu nawet szczura się da nauczyć odpowiedniego zachowania, więc wierzę, że i z rasistą się uda.
no rozjebałaś mnie dokumentnie. a kto im kurwa broni się uczyć?
oni nie chcą zmian, bo musieli by iść do pracy, socjal by się skończył. to dzicz. Dzika z lasu też będziesz traktowała jako zwykłą świnię?
Bicie rasistów mija się z celem. Nie przestaną być od tego rasistami - będą najwyżej zastraszonymi rasistami. Trzeba po prostu poprawiać jakość wykształcenia. Wiem, że to trudne, bo jednak niedobór inteligencji spory, ale przy odpowiednim zaangażowaniu nawet szczura się da nauczyć odpowiedniego zachowania, więc wierzę, że i z rasistą się uda.
Tylko trzeba uważać kogo się uczy i czego, bo zdarzają się przypadki kiedy głupich ludzi zaczynają edukować inni głupi ludzie, głęboko i bezkrytycznie wierzący we wpojoną im ideologie i którzy są święcie przekonani że przykładowy problem istnieje, więc walczą z nim bez refleksji nad tym czy taki problem faktycznie istnieje.
Najgorsze jest to że zwykle tacy ludzie są święcie przekonani o tym że to właśnie oni są ci mądrzy i wyedukowani, a cała reszta to dzicz którą należy przekabacić lub zniszczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów