Próba zapalenia papierosa w obecności paliwa nie była dobrym pomysłem gdyż powstał z tego ogień.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to chyba raczej opary benzyny zapaliły się od gorącej rury wydechowej skutera, który przejechał obok cysterny. cóś tam pewnie kapało przy przelewaniu do zbiornika...
ale nie zmienia to faktu, że sam byłem świadkiem, jak na początku lat 90-tych, w miejscowości Koło koło Konina, na stacji CPN koło mostu nad Wartą, podczas tankowania "samochodu" FSM 126p, siedząca wewnątrz pasażerka (może 30 letnia kobieta), paliła papierosa. gdy zwróciłem jej uwagę, że nie wolno palić podczas tankowania, zrobiła chyba najgłupszą rzecz jaką mogła: siedząc na tylnej kanapie, wyrzuciła papierosa przez uchylone okno przednich drzwi. papieros na szczęście upadł mi wprost pod nogi, więc natychmiast go zadeptałem, a okno było w prawych drzwiach (wlew w maluchu jest od strony kierowcy). jak nigdy w życiu nie obraziłem obcej mi osoby, tak tą kobietę zjebałem (tak, to właściwe słowo) jak burą sukę. stałem tyłem do budki z kasą, przy okienku której prawdopodobnie jej mąż płacił za paliwo. gdy już pierwsze nerwy mi minęły i trochę się uspokoiłem, podszedł do mnie i zapytał o co chodzi? wytłumaczyłem mu co i jak. facet przeprosił za żonę i chyba powiedział coś w stylu "moja żona jest pojebana", a później wsiadł, pierdolnął drzwiami i odjechali w siną dal.
najlepszy był facet z obsługi, który to wszystko widział i chyba nawet nalewał w tym czasie paliwo do ich auta (kiedyś nie było samoobsługi w CPN). pokiwał tylko głową i stwierdził, że nie takie rzeczy już widział.
przy płaceniu okazało się, że to był jakiś policjant z żoną (znajomi CPEniarza) z wioski pod Kołem...
ale nie zmienia to faktu, że sam byłem świadkiem, jak na początku lat 90-tych, w miejscowości Koło koło Konina, na stacji CPN koło mostu nad Wartą, podczas tankowania "samochodu" FSM 126p, siedząca wewnątrz pasażerka (może 30 letnia kobieta), paliła papierosa. gdy zwróciłem jej uwagę, że nie wolno palić podczas tankowania, zrobiła chyba najgłupszą rzecz jaką mogła: siedząc na tylnej kanapie, wyrzuciła papierosa przez uchylone okno przednich drzwi. papieros na szczęście upadł mi wprost pod nogi, więc natychmiast go zadeptałem, a okno było w prawych drzwiach (wlew w maluchu jest od strony kierowcy). jak nigdy w życiu nie obraziłem obcej mi osoby, tak tą kobietę zjebałem (tak, to właściwe słowo) jak burą sukę. stałem tyłem do budki z kasą, przy okienku której prawdopodobnie jej mąż płacił za paliwo. gdy już pierwsze nerwy mi minęły i trochę się uspokoiłem, podszedł do mnie i zapytał o co chodzi? wytłumaczyłem mu co i jak. facet przeprosił za żonę i chyba powiedział coś w stylu "moja żona jest pojebana", a później wsiadł, pierdolnął drzwiami i odjechali w siną dal.
najlepszy był facet z obsługi, który to wszystko widział i chyba nawet nalewał w tym czasie paliwo do ich auta (kiedyś nie było samoobsługi w CPN). pokiwał tylko głową i stwierdził, że nie takie rzeczy już widział.
przy płaceniu okazało się, że to był jakiś policjant z żoną (znajomi CPEniarza) z wioski pod Kołem...
@up
a tam gadasz, jak jest tabliczka "można jarać nie jebnie", to można jarać
a tam gadasz, jak jest tabliczka "można jarać nie jebnie", to można jarać
@mazga50 możesz mieć rację, bo wybuch jest z tyłu tego czerwonego auta, a nikt stamtąd nie ucieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów