a jak już otwarto to wypadł taki prawdziwy ruski drwal co to sie w tajdze napierdala z niedźwiedziami...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
a jak już otwarto to wypadł taki prawdziwy ruski drwal co to sie w tajdze napierdala z niedźwiedziami...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie ma domieszkę Yeti.
Takimi ciosami to moglby co najwyzej ubic muche w kiblu a nie walczyc z niedzwiadkami
Kurwa dobrze się zapowiadało szkoda że się poddał...
No to była tylko gra wstępna. Potem go pogłaskają na komendzie jak już będzie dobrze skuty...
Halman napisał/a:
wypadł taki prawdziwy ruski drwal co to sie w tajdze napierdala z niedźwiedziami...
Teraz będzie miał duuuuuuuużo czasu na to napierdalanie się z niedźwiedziami.
W sumie, jakby miał kawał drąga, to by im wpierdolił. Bo odnoszę wrażenie, że on tylko tak się tłukł dla zasady bardziej, niż z krwiożerczości.
najmniejszy policjant jest najbardziej zawzięty, jak te male szczekające pieski. Piwo ruskiemu ogrowi, jak by chciał, to by te ich male główki pourywał .
W USA już by go odstrzelili . Czyli u ruskich milicja nie taka straszna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów