Wrażliwy ojciec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Mam kumpli, którzy w takiej sytuacji sprzedali by facetowi od razu petardę w ryja i poszli sobie dalej.
Amerykanie są tak pojebani, że takie coś ich jakoś specjalnie nie dziwi.
kurwa, bardziej debilnego trollingu nie można było wymyślić
Smutas
Mam kumpli, którzy w takiej sytuacji sprzedali by facetowi od razu petardę w ryja i poszli sobie dalej.
jezeli chodzi o Polske, to nigdy malo hardkoru
jezeli chodzi o Polske, to nigdy malo hardkoru
Ten 1:30 byl raczej bardziej zainteresowany tatuskiem a nie corka... Jego ruchy przypominaja mi goscia z ktorym chodzilem do szkoly, gesty i mowa podobna... po roku okazalo sie ze zaczal brac hormony i zmienil plec...
Smutas napisał/a:
ty to masz kumpli. Są pewnie fascynujący. A ty jeszcze nie odrosłeś pewnie metra od ziemi to byś się trochę bał
Chiński pedał zmusił mnie do wyłączenia tego filmiku...
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Cienió napisał/a:
Chiński pedał zmusił mnie do wyłączenia tego filmiku...
ojciec ci kazał wyłączyć??
Jest "czajniczek" jest impreza.
Czajniczek i to Chiński. Chiński/Japoński/Koreański/Pekiński/Hamerykański, hooy jak zwał tak zwał, ryżozwierz w każdym razie.
Czajniczek, się rozgadał.
A sam pomysł na wkrętkę wyświechtany i prostacki.
Czajniczek i to Chiński. Chiński/Japoński/Koreański/Pekiński/Hamerykański, hooy jak zwał tak zwał, ryżozwierz w każdym razie.
Czajniczek, się rozgadał.
A sam pomysł na wkrętkę wyświechtany i prostacki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów