Dasz radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ktoś wierzy, że on tak serio??
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie mów że żyjesz na tym świecie 50 lat (jak wykazałeś) i nie spotkałeś w życiu takich zjebów, chyba że oszukujesz z wiekiem.
Każdy może mieć gorszy dzień.
mesjans napisał/a:
Nie mów że żyjesz na tym świecie 50 lat (jak wykazałeś) i nie spotkałeś w życiu takich zjebów, chyba że oszukujesz z wiekiem.
Zauważ, że gościu sam zmierzył miarką, wyrysował i wyciął. Wciąż wierzysz, że nie potrafił dopasować????
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Kurwa, przecież to są ociężali umysłowo robole. Zbyt głupi by wykonywać jakąkowliek inną pracę, więc skończyli zawodówkę i robią na budowach.
Moi anglielscy koledzy z pracy, pseudo stolarze, jak widzą trójkąt albo nie daj Boże jakieś łuki do docięcia to są posrani
@up
W Maxbo w Oslo docinają na formatówce... pokazałem operatorowi rysunek, stwierdził, że formatki do kąta prostego wytnie, ale skosu nie... zapytałem, czy mogę ja. O dziwo się zgodził. Jak zobaczył jak tnę, jak z oka ustawiam skos, to za głowę się złapał... kurwa sierota i tyle.
W Maxbo w Oslo docinają na formatówce... pokazałem operatorowi rysunek, stwierdził, że formatki do kąta prostego wytnie, ale skosu nie... zapytałem, czy mogę ja. O dziwo się zgodził. Jak zobaczył jak tnę, jak z oka ustawiam skos, to za głowę się złapał... kurwa sierota i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów