Od 00.30. Zbroje pewnie mieli pełną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
Biała kultura
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich ludzi powinni wystrzelać odrazu.
A potem sie dziwia ze ludzie nie chca pomoc, ze znieczulica, ze chuj wie co, bo banda jebanych popierdolcow robi w chuj niesmieszne, jebane durnowate żarty. Żeby kiedyś sie ten smiec wykrwawial na ulicy i nikt mu nie pomogl bo myslal ze to "prank".
Kurwa, jestem tak wkurwiony że nawet tej jebanej dziewczynce bym wyjebał kopa w morde żeby miała powod do placzu, smarkata dziwka.
Chuj w dupe takze ludziom ktorzy subskrybuja takie gowno.
Dajcie masc.
A potem sie dziwia ze ludzie nie chca pomoc, ze znieczulica, ze chuj wie co, bo banda jebanych popierdolcow robi w chuj niesmieszne, jebane durnowate żarty. Żeby kiedyś sie ten smiec wykrwawial na ulicy i nikt mu nie pomogl bo myslal ze to "prank".
Kurwa, jestem tak wkurwiony że nawet tej jebanej dziewczynce bym wyjebał kopa w morde żeby miała powod do placzu, smarkata dziwka.
Dajcie masc.
@Inspektor
Nie chcę nic mówić, ale spierdalałbyś ile tchu w piersi
Tego typu pranki są zabawne tylko dla widowni.
Fakt, że w 90% przypadków są zwyczajnie idiotyczne i wkurwiające, a ich scenarzyście należy się wiadro gówna na głowę to ten jednak; podobny jest do słynnego numeru w windzie, który był "mocny" i wielu osobom przypadł do gustu
Znieczulica, nie bierze się z durnowatych żartów niedorozwiniętych dzieciaków, tylko z dziczejącego społeczeństwa, które po za sobą nie dostrzega lub nie chce dostrzegać niczego innego.
Nie chcę nic mówić, ale spierdalałbyś ile tchu w piersi
Tego typu pranki są zabawne tylko dla widowni.
Fakt, że w 90% przypadków są zwyczajnie idiotyczne i wkurwiające, a ich scenarzyście należy się wiadro gówna na głowę to ten jednak; podobny jest do słynnego numeru w windzie, który był "mocny" i wielu osobom przypadł do gustu
Znieczulica, nie bierze się z durnowatych żartów niedorozwiniętych dzieciaków, tylko z dziczejącego społeczeństwa, które po za sobą nie dostrzega lub nie chce dostrzegać niczego innego.
@up Mówisz o tym w windzie, w której dziewczynka z buta wyłapała?
Niektórzy mają inne odruchy niż spierdalanie.
[0:50]
Niektórzy mają inne odruchy niż spierdalanie.
[0:50]
@Autor, jesli mamy ten sam prank w windzie na mysli, to jakis chlopak broniac swoja dziewczyna wlasnie sprzedal jej kopa(tej malej) w morde, a potem uciekl.
Nie wiem czemu, ale podczas takiego silnego stresu + strachu dostaje szału, wiec pewnie bym wyjebal jej buta i uciekl. Może byłem jakims berserkiem w poprzednim zyciu
Nie wiem czemu, ale podczas takiego silnego stresu + strachu dostaje szału, wiec pewnie bym wyjebal jej buta i uciekl. Może byłem jakims berserkiem w poprzednim zyciu
@Autor, Jakbym był sam pewnie bym spierdolił, ale jeżeli byłbym z kobietą i ta dziewczynka by się na nią rzuciła, to wpierdol murowany...
Nikt jej nie jebnął i nie odstrzelił? No kurwa zawiodłem się.
Inspektor napisał/a:
Takich ludzi powinni wystrzelać odrazu.
Dajcie masc.
Co za bydle z ciebie człeku bez poczucia humoru. Jak można napisać takie ohydne bzdury jak ty to zrobiłeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów