Szanuj las....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tepad.no napisał/a:
kurwa, amerykanska piosenka do polskiej 'reklamy'. czy juz caly swiat jest jednym wielki hamburgerem? polskich piosenek nie mamy?
troszke sie czepiasz,no ale masz racje cały świat jest hamburgerem i w 98% użytkowników sadistica to hamburgerofile, reklama zajebista
Myślałem że będą grzebać kozojebca żywcem.
Jakże ładnie brzmi to "(...) wyjebane na las"...
Czasami sobie kurwa myślę, jak bardzo trzeba być pojebanym żeby wydawać na benzynę żeby dojechać do lasu, jeśli można przejść kilka kroków do śmietnika i wyjebać śmieci. Kretynizm.
sniper1213 napisał/a:
Od Barry'ego White'a to ty się za przeproszeniem odpierdol. Jeden z najlepszy soul'owych wykonawców i jeden z nielicznych murzynków zasługujących na chociaż odrobinę szacunku.
1) z tonu wypowiedzi wnioskuje, ze mylisz mnie ze swoja matka
2) wracaj do zadania domowego bo zupelnie nie rozumiesz tego co napisalem
Piwo za Vel Satisa - jedno z najwygodniejszych aut na świecie
tepad.no napisał/a:
1) z tonu wypowiedzi wnioskuje, ze mylisz mnie ze swoja matka
2) wracaj do zadania domowego bo zupelnie nie rozumiesz tego co napisalem
Heh, typowe. Pojazd po rodzicach a potem zrobienie z kogoś na siłę gówniarza, gdy brakuje argumentów
tepad.no napisał/a:
kurwa, amerykanska piosenka do polskiej 'reklamy'. czy juz caly swiat jest jednym wielki hamburgerem? polskich piosenek nie mamy?
Jak to kiedyś powiedział Raczkowski - komunie opieraliśmy się 45 lat, a zamerykanizowaliśmy się w 2 miesiące...
no proszę proszę, nie dość że mają wyjebane na las to jeszcze jazda bez zapiętych pasów. Do kryminału z nimi!
Za śmiecienie w lesie powinni kurwa karę 5000zł+posprzątanie tego co wyjebali+miesiąc prac publicznych z jebaną kamizelką "Śmieciłem w lesie". Do tego w lokalnej gazecie na ostatniej stronie powinni zdjęcia i za co. Bo Polaków nie boli uszczuplenie portfela, ale wstyd przed sąsiadami i resztą społeczeństwa !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów