Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to kiedyś powiedział Raczkowski - komunie opieraliśmy się 45 lat, a zamerykanizowaliśmy się w 2 miesiące...
z deszczu pod rynne.
pozdrowienia z SE.
Murzyńskiego chuja w dupę każdemu kto wyrzuca śmiecie do lasu .
Widać, że nikt tutaj nie płaci za wywóz śmieci, ani nie ma pojęcia ile podrożeje wywózka, ani też nie interesuje go ile trzeba będzie się pierdolić ze śmieciami już za niedługo. Ja tam nigdy śmieci nie wypierdalałem, ale jak podrożeje x2, x3 to chyba kurwa zacznę.
Tak się właśnie zastanawiałem, kiedy pojawi się tępy kutas, wnoszący argument "po chuj mam płacić jak w lesie za darmo". Właśnie przez takich tępych skurwieli, nie podpisujących umowy na wywóz śmieci, mamy takie zmiany w prawie.
A swoją drogą - płacę za 2 mieszkania i płaczę po nocach z tego powodu, jak to mają w zwyczaju cwaniaczki na podmiejskich blachach.
Bardzo dobra reklama.
A dla ludzi wypierdalających śmieci w lesie powinna być bezwzględna kara finansowa. Za każdy kilogram odpadów - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyjebanie 2 worków to zniechęciłoby to jego podobnych mu frajerów do tego typu buractwa.
Polska to biedny kraj i ludzi nie stac na to aby placic juz prawie 5 dych za mieszkanca posiadlosci za wywoz smieci!! Nie pochwalam tego i sam nie praktykuje, ale jesli Wiesniaki z Wiejskiej dalej bedą robic co robia to nie bedzie sie czemu dziwic ze lasy stanal sie wielkim smietniskiem
Bardzo dobra reklama.
A dla ludzi wypierdalających śmieci w lesie powinna być bezwzględna kara finansowa. Za każdy kilogram odpadów - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyjebanie 2 worków to zniechęciłoby to jego podobnych mu frajerów do tego typu buractwa.
Ooo, witamy pana Rostowskiego. Gdzieś już słyszałem podobną gadkę:
Za każde 10km/h - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyjebanie kilku fotek to zniechęciłoby to jego podobnych frajerów do tego typu buractwa.
Patrząc po blachach z reklamy, jest to Białystok - jeden z najbardziej biednych regionów w Polsce, a ty głupi kutasie chciałbyś, żeby każdy płacił 5 dych za wywóz śmieci? Nie popieram wywalania śmieci do lasu, ale zaproponowałbyś lepiej, żeby kilku frajerów z zarzadu miasta zaproponowało darmowy odbiór odpadów, zamiast tych 'kilku klocków więcej' pensji.
jakie chujowe ryje i chujowe auto... ale nie śmiećcie w lasach bo sarenki i dziki później zdychają
a tata daje Ci Seicento czy chuj wie co że tak sapiesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów