Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne

Ileż prawdy zawartej w tym filmiku! Jak jeszcze raz przyjdzie moja sąsiadka to z góry powiem stówka i problem z głowy z tą staruchą jebaną która ostatnio mi tylko czekoladę chciała dać za ustawienie modemu, routera i sieci domowej bo jej się nagle wszystko zresetowało jak chciała porozmawiać z innym podobnym jej zjebem przez skajpaja. Kurwa...
Zgłoś
janniezbedny23 2014-10-26, 17:32 139
czyt. Tomasz Knapik
Zgłoś
MiSTZRU 2014-10-26, 17:35 247
jakie to jest kurwa zyciowe
Zgłoś
gimi84pl 2014-10-26, 17:37 115
za piwo zawsze Knapik

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
Nameless 2014-10-26, 17:40 1
To jest rzeczywiście Knapik, czy głos przerabiany jakimś autotunem na Knapika?
Zgłoś
P................� 2014-10-26, 17:44 9
Niby nic odkrywczego, ale ile w tym prawdy
Zgłoś
b................l 2014-10-26, 17:49 11
Z tym nie psującym się MAC'iem to trochę kurwa przesadził.
Zgłoś
Jachu94 2014-10-26, 17:54 10
Kanabuhochi napisał/a:

Dokładnie, aż się zacząłem zastanawiać czy Apple tego nie opłaciło.
Zgłoś
xhelioNx 2014-10-26, 17:55 1
Meh, ja to traktuje jako doświadczenie, troubleshooting mnie jara.
Zgłoś
thoms0n 2014-10-26, 17:55 1
Nie wiem co jest gorsze tak po prawdzie:
gość co przychodzi po pomoc, bo jest lewy czy
gość który woła pieniądze za pomoc, mimo że się znacie i prosisz go o coś raz na ruski rok.
Zgłoś
KaptajnDżek 2014-10-26, 17:57 4
skąd ja to kurwa znam.
Zgłoś
McMenel 2014-10-26, 17:59 14
Kanabuhochi napisał/a:

Nie przesadził Maci się nie psują. One jedynie wymagają okresowej wizyty w serwisie. Bo tak jest iż ktoś kto korzysta z maca robi to z potrzeby i zna się na kompach i potrafi naprawić. Bądź nie zna się za to jest fanatykiem apple przez co nie przyzna się iż jego sprzęt z jego ukochanej firmy potrafi się popsuć.
Zgłoś
kakao 2014-10-26, 17:59 77
Heh debile to o macu to sarkazm, że niby nie psuje się nikomu bo wyznawcy Apple nigdy się nie przyznają, że im się mac rozjebał tylko zapierdalają kupić nowy
Zgłoś
wernetto 2014-10-26, 17:59 10
mam nadzieję, że Tomasz Knapik będzie żył jeszcze 100 lat co najmniej, bo jak nie to koniec świata : (
Zgłoś
BorgBorg 2014-10-26, 18:00
Hahahha, jebłem niesamowicie hahaha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów