Ileż prawdy zawartej w tym filmiku! Jak jeszcze raz przyjdzie moja sąsiadka to z góry powiem stówka i problem z głowy z tą staruchą jebaną która ostatnio mi tylko czekoladę chciała dać za ustawienie modemu, routera i sieci domowej bo jej się nagle wszystko zresetowało jak chciała porozmawiać z innym podobnym jej zjebem przez skajpaja. Kurwa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ileż prawdy zawartej w tym filmiku! Jak jeszcze raz przyjdzie moja sąsiadka to z góry powiem stówka i problem z głowy z tą staruchą jebaną która ostatnio mi tylko czekoladę chciała dać za ustawienie modemu, routera i sieci domowej bo jej się nagle wszystko zresetowało jak chciała porozmawiać z innym podobnym jej zjebem przez skajpaja. Kurwa...
czyt. Tomasz Knapik
za piwo zawsze Knapik
Z tym nie psującym się MAC'iem to trochę kurwa przesadził.
Kanabuhochi napisał/a:
Dokładnie, aż się zacząłem zastanawiać czy Apple tego nie opłaciło.
Meh, ja to traktuje jako doświadczenie, troubleshooting mnie jara.
Nie wiem co jest gorsze tak po prawdzie:
gość co przychodzi po pomoc, bo jest lewy czy
gość który woła pieniądze za pomoc, mimo że się znacie i prosisz go o coś raz na ruski rok.
gość co przychodzi po pomoc, bo jest lewy czy
gość który woła pieniądze za pomoc, mimo że się znacie i prosisz go o coś raz na ruski rok.
skąd ja to kurwa znam.
Kanabuhochi napisał/a:
Nie przesadził Maci się nie psują. One jedynie wymagają okresowej wizyty w serwisie. Bo tak jest iż ktoś kto korzysta z maca robi to z potrzeby i zna się na kompach i potrafi naprawić. Bądź nie zna się za to jest fanatykiem apple przez co nie przyzna się iż jego sprzęt z jego ukochanej firmy potrafi się popsuć.
Heh debile to o macu to sarkazm, że niby nie psuje się nikomu bo wyznawcy Apple nigdy się nie przyznają, że im się mac rozjebał tylko zapierdalają kupić nowy
mam nadzieję, że Tomasz Knapik będzie żył jeszcze 100 lat co najmniej, bo jak nie to koniec świata : (
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów