Ileż prawdy zawartej w tym filmiku! Jak jeszcze raz przyjdzie moja sąsiadka to z góry powiem stówka i problem z głowy z tą staruchą j🤬ą która ostatnio mi tylko czekoladę chciała dać za ustawienie modemu, routera i sieci domowej bo jej się nagle wszystko zresetowało jak chciała porozmawiać z innym podobnym jej zjebem przez skajpaja. K🤬a...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie to jest k🤬a zyciowe
N................s
2014-10-26, 17:40
To jest rzeczywiście Knapik, czy głos przerabiany jakimś autotunem na Knapika?
P................ł
2014-10-26, 17:44
Niby nic odkrywczego, ale ile w tym prawdy
b................l
2014-10-26, 17:49
Z tym nie psującym się MAC'iem to trochę k🤬a przesadził.
J................4
2014-10-26, 17:54
Kanabuhochi napisał/a:
Dokładnie, aż się zacząłem zastanawiać czy Apple tego nie opłaciło.
x................x
2014-10-26, 17:55
Meh, ja to traktuje jako doświadczenie, troubleshooting mnie jara.
t................n
2014-10-26, 17:55
Nie wiem co jest gorsze tak po prawdzie:
gość co przychodzi po pomoc, bo jest lewy czy
gość który woła pieniądze za pomoc, mimo że się znacie i prosisz go o coś raz na ruski rok.
M................l
2014-10-26, 17:59
Kanabuhochi napisał/a:
Nie przesadził Maci się nie psują. One jedynie wymagają okresowej wizyty w serwisie. Bo tak jest iż ktoś kto korzysta z maca robi to z potrzeby i zna się na kompach i potrafi naprawić. Bądź nie zna się za to jest fanatykiem apple przez co nie przyzna się iż jego sprzęt z jego ukochanej firmy potrafi się popsuć.
Heh debile to o macu to sarkazm, że niby nie psuje się nikomu bo wyznawcy Apple nigdy się nie przyznają, że im się mac rozj🤬 tylko zap🤬lają kupić nowy
w................o
2014-10-26, 17:59
mam nadzieję, że Tomasz Knapik będzie żył jeszcze 100 lat co najmniej, bo jak nie to koniec świata : (
B................g
2014-10-26, 18:00
Hahahha, jebłem niesamowicie

hahaha