Edit: i wycofał potwierdzając moją teorię... Żenada
Sam sobie gwiazdkę dodałeś bo piwa nie możesz... Kurwa nie wierzę
Już zdjęłam, przez przypadek dodałam
Człowieku jak tu się edit robi?(jestem od niedawna). I jakie potwierdzenie teorii?
Wciśnięcie gwiazdki przez autora i usunięcie jej po tym jak jakiś leszcz się musiał głupio przypierdolić, oznacza od razu że się tutaj ścigam ilością polubień i dodaje sobie gwiazdki?
Myślałam że nie będzie widać kto dodał gwiazdkę, a chciałam żeby mi się powiadomienia do niego pojawiały
Już zdjęłam, przez przypadek dodałam
Człowieku jak tu się edit robi?(jestem od niedawna). I jakie potwierdzenie teorii?
Wciśnięcie gwiazdki przez autora i usunięcie jej po tym jak jakiś leszcz się musiał głupio przypierdolić, oznacza od razu że się tutaj ścigam ilością polubień i dodaje sobie gwiazdki?
Myślałam że nie będzie widać kto dodał gwiazdkę, a chciałam żeby mi się powiadomienia do niego pojawiały
Pierdol trollowanie
Materiał dobry
Jak wyżej, nie przejmuj się, to jeden z największych sadolowych dzięciołów, to nie żaden psychopata tylko osoba chora psychicznie i upośledzona
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJak wyżej, nie przejmuj się, to jeden z największych sadolowych dzięciołów, to nie żaden psychopata tylko osoba chora psychicznie i upośledzona
Widzę że tekst sadolowego real life psychopaty już przeszedł do historii XD
zamknij się kurduplu
nie ta sama ?
A gdzie tam, z nimi to jak z downami - wszystkie takie same.
obleśna ta Twoja córka...
Rodziny się nie wybiera, a kto wybrzydza ten nie rucha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów