Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-A co jest w przeklinaniu do zrozumienia?
-Nie wiem
Brawo. A myślałem, że gimnazjaliści w Realu na palecie (temat wyżej) to dzisiejszy debil nr 1.
PS. "Inne sample, inne słowa ciongle som"
Tak te błędy w linijce wyżej zostały popełnione celowo.
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
I napisał to człowiek, który w każdym Niemcu widzi ssmana
Nawiązując do ludzi, którzy krytykują innych ze względu na to jakiej muzyki słuchają, zacytuję Rahima:
Ci mali i duzi, i intruzi,
którzy z butami cisną w życie innych ludzi.
Każdy potworny wstręt we mnie budzi,
najchętniej rozpieprzyłbym ich z Uzi.
PS:
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
Własnymi słowami nie potrafisz się określić tylko cytować kolejnego rapera ? Może mnie interesuje twój pogląd na ten temat, a nie chcę wyciągać wniosków z kilku zdań kolejnego Pseudo-Artysty. Czytając ciebie widzę przed sobą obraz łebka jakich wielu, któremu powiesz ,,Słuchaj, ciężko w tym kraju jest'' A on ci odpowie jakimś znakomitym wersem.
Ale w porządku, zagram w twoją grę, z tego co zacytowałeś, mogę wywnioskować że Rahim powinien ,,rozpieprzyć z uzi'' większość swoich fanów, bo teraz po premierze ich GENIALNEGO WCALE NIE KOMERCYJNEGO filmu ,,Jesteś bogiem'' w Autobusach da się słyszeć po 10 razy dziennie PFK, czy inne ich smrody z noki 3510. Nie uważasz że puszczając to nijako ingerują w moją przestrzeń osobistą, bo nie wiem jak inni, ale ja nie umiem wyłączyć uszu.
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
az sie zalogowalem zeby postawic piwo.
Idąc twoim tokiem rozumowania przez metal w Polsce rozszerza się pryszczata cera i długie brudne przetłuszczone włosy
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
przez burze piaskowe na saharze rozszerza się epidemia grypy... nienawidzę rodzynek w makowcu
Słowem: W dupie byłeś, chuja widziałeś
Jak wy chcecie na podstawie paru najebanych kretynów oceniać całą kulturę to ja pierdole!
HH mieści wszystko, od płytkich tekstów o dupie marynie po naprawdę wartościowe teksty które poruszają poważne tematy.
Rap =/= dresy, ale żeby to zrozumieć trzeba trochę go poznać a nie, wy chyba słyszycie go tylko w tedy jak ktoś go puści z telefonu.
No tak, lepiej oglądać szerzące się pedalstwo w zgejonych rureczkach
ema ziom!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów