Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w rureczkach dobre,lepiej w rureczkach niż w sutannie jak Twój stary, mam nieodparte wrażenie że on Ci chyba do wanny wchodził za często bo masz ładnie zryty łeb.
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
Takim ogólnikiem to i kurwa z ogórków kiszonych zrobisz patologie.
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
w Polsce*
Właśnie pokazałeś, że reprezentujesz podobny poziom co "skurwysyny w dresach". Szufladkowanie to domena ubogich umysłowo. Radzę zapoznać się z tematem ,zanim zacznie ktokolwiek wypisywać takie pierdoły, że hip hop rozszerza patologię. Hip hop to nie JP , Popek i jakieś zajebane mułem Bonusy RTV , Hip hop to nie buraki w bluzach CHWDP i wielcy bandyci z osiedlowych podwórek. Uwierz mi, jak my się wkurwiamy ,skoro kochając tę muzykę ( mam na myśli rap ,nie popiardywanie w stylu np. Firmy) , taniec , całą hiphopową kulturę, jesteśmy kojarzeni tylko i wyłącznie z takimi jebanymi brudasami w szoxach.
Nawiązując do ludzi, którzy krytykują innych ze względu na to jakiej muzyki słuchają, zacytuję Rahima:
Ci mali i duzi, i intruzi,
którzy z butami cisną w życie innych ludzi.
Każdy potworny wstręt we mnie budzi,
najchętniej rozpieprzyłbym ich z Uzi.
PS:
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
O Bongman był w kinie
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
I to mówi człowiek, który nie tak dawno postulował wymordowanie całego narodu niemieckiego, bo każdy niemiec to hitlerowiec i chuj. O kurwa.
Mógł bym wymienić jeszcze pare ludzi rapujących nie w stylu "jp hwdp". A co do dresów sam nie przepadam za bandą dzieciaków noszących ubrania z napisem "Jp hwdp".
Jakie to smutne, że debile kształtują zdanie ludzi na Hip Hop... Czasami chce mi się płakać, że żyją takie osoby prowadzą legalny żywot. JP, Firma, Bonus RPK itd... Ludzie proszę was. Rap to nie tylko bezmózgi oraz pojeby śpiewające o konfidentach, psach, i jointach, zrozumcie to w końcu. Prawdziwy Hip-Hop jest trudny to zrozumienia, przesłanie często jest zawiłe, teksty trzeba przemyśleć, prawdziwy Hip-Hop to po prostu poezja. Proszę bardzo to utwór na którym się wychowałem .
Pozdrawiam wszystkich, i sięgnijcie po swój własny rozum, a nie ten z mediów
No i co tu takiego trudnego do zrozumienia? Słowa powiedziane wprost, czy te śmieszne rymy jak w wierszykach dla dzieci od Juliana Tuwima
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów