18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
patmon Wczoraj 17:48 16
Można by rzec, że odjebał go jak psa z zimną krwią. Jest coś magnetycznego w tym nagraniu, być może tylko dla mnie, spróbuję przybliżyć. W życiu widziałem trochę i później spać spokojnie nie mogłem, mówią, że lepiej śpisz im mniej wiesz i jest to prawdą życiową. Tu widzę gościa który na luzie zarzucił sobie orzeszków do ryja, ze stoickim spokojem wyciągnął klamkę i mógł dosłownie z przyłożenia do tyłu łba odjebać gościa, ale mierzy w dół w lędźwiowy odcinek kręgosłupa tak jakby chciał jak najwięcej bólu zadać, żeby jeszcze gość pocierpiał zanim dokończył go na podłodze. Jest coś mrożącego w tym materiale, ten spokój typa i wykonanie dosłownie egzekucja bez mrugnięcia okiem, zemsta to mało powiedziane.
Zgłoś
Kriski Wczoraj 17:57 4
patmon napisał/a:

Można by rzec, że odjebał go jak psa z zimną krwią. Jest coś magnetycznego w tym nagraniu, być może tylko dla mnie, spróbuję przybliżyć. W życiu widziałem trochę i później spać spokojnie nie mogłem, mówią, że lepiej śpisz im mniej wiesz i jest to prawdą życiową. Tu widzę gościa który na luzie zarzucił sobie orzeszków do ryja, ze stoickim spokojem wyciągnął klamkę i mógł dosłownie z przyłożenia do tyłu łba odjebać gościa, ale mierzy w dół w lędźwiowy odcinek kręgosłupa tak jakby chciał jak najwięcej bólu zadać, żeby jeszcze gość pocierpiał zanim dokończył go na podłodze. Jest coś mrożącego w tym materiale, ten spokój typa i wykonanie dosłownie egzekucja bez mrugnięcia okiem, zemsta to mało powiedziane.

A może typ zwyczajnie poczuł się czymś obrażony, posiedział, poczaszkował nad problemem i zdecydował do kolesia, który go w jakiś sposób obraził, postrzelać?
Zgłoś
Borsukas Wczoraj 17:58
Tak było miło a skończyło się jak zawsze w tamtych stronach
Zgłoś
a1lp2ha3 Wczoraj 18:02 5
Panna jak romantycznie spierdala

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
JanzDukli Wczoraj 18:57 2
Piwo za tytuł Flodzia
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 20:02 1
Kriski napisał/a:

A może typ zwyczajnie poczuł się czymś obrażony, posiedział, poczaszkował nad problemem i zdecydował do kolesia, który go w jakiś sposób obraził, postrzelać?

Przecież napisane jest, że siorbał przy jedzeniu Gość miał pewnie dość tego wszechobecnego chamstwa i znieczulicy
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz Wczoraj 21:55 1
To jest TT? Mocny odrzut ,widać lata mu łapa.
Zgłoś
dżonyłojlker Wczoraj 22:41
JanzDukli napisał/a:

Piwo za tytuł Flodzia

Flodzia poczucie humoru ma, tego nie można jej odmówić.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
vladok 10 minut temu
Mogli dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach🤷‍♂️
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów