mamurra napisał/a:
Rozumiem. Czyli adresu mieszkania, którego wrzucony przez Ciebie samego film, nie znasz. Słowem, okoliczności wydarzenia też nie znasz, nie wiesz, czy koleś z offu nie pierdoli głupot. "Po prostu wrzucasz", tak samo jak po prostu wczoraj wrzuciłeś fejk kacapskiej telewizji. Tak po prostu zaufawszy. Ruskiej telewizji. Heh.
Nie, to nie był fejk rosyjskiej TV, podejrzewam że to była Turecka TV prędzej, mogę wrzucić jeszcze raz. Ale na podstawie innego zdarzenia nie możesz stwierdzić lub przyjąć jako dowód że w tym znalezisku to jest fejk. Ja rozumiem że nie wolno pokazywać NIC ZŁEGO o Ukraińcach, czy to sympatyków bandery, czy neonazistów bo tak działa propaganda. Ale udawanie że "wszystko jest okej" to jest autocenzura. Jeśli chcesz wejdź na telegrama, tam nie ma cenzury takiej jak na FB, Tweeterze, Reddicie a na pewno zobaczysz wiele rzeczy które mogą być sprzeczne z Twoim światopoglądem. Polecam bardzo.
ps. możesz zweryfikować ten film skoro Ci tak bardzo zależy na "nieskazitelności" Ukraińców. Ja bardzo bym chciał bo lubię prawdę. Ten film pochodzi z FB (nie wiem czy na pewno bo mam bana tam za to że pokazywałem prawdę) Korporacje rządzą światem a robaczki myślą że tylko Rosja zła. Buhahahaha