Proszę:
youtube.com/watch?v=ZpaC40SFd1k
Ten komentarz przypisuje film do Elżbiety II. Skabiejewa tego sama nie wymyśliła? Może. Może po prostu podaje dalej wszystko, co jej wpadnie w ręce, a co się zgadza z wyznaczoną jej agendą. W końcu to kacapska propaganda, zapewne "lubią prawdę".
Indywidualista napisał/a:
Czyli DOWODU nie masz.
Chcę go właśnie od Ciebie dostać. I okazuje się, że "DOWODU" na prawdziwość zdarzenia Ty też nie masz, chociaż jako ten, który go tu wkleił, i deklaruje "lubienie prawdy", akurat powinieneś.
Powiem prościej: jeśli występujesz z oskarżeniem, ciężar dowodu spoczywa na Tobie, Tymczasem okazuje się, póki co, że Twój filmik jest nieweryfikowalny.
Idziesz w skrajności, telegram po to by zobaczyć to czego nie pokazują w mediach,
I w związku z tym, że takie treści nie są pokazywane "w mediach" (jakby Telegram nie był jednym z nich), automatycznie sprawia to, że można ślepo wierzyć we wszystko, co tam podają?
ps. skąd bierzesz informacje z TV?
Ze specjalnej, marsjańskiej TV, nadawanej specjalnie dla mnie. Bo na co dzień mieszkam na Marsie, tu jestem w podróży służbowej. I musisz w to uwierzyć bez sprawdzania, bo tego nie pokazują w mediach, ale "tak było opisane na sadistic.pl", co więcej, sam to napisałem, a sam o sobie to chyba wiem wszystko B)
Skąd mam znać szczególy?
Lubisz prawdę, jak sam deklarujesz, zatem *powinieneś* znać szczegóły, choćby na wypadek, gdyby ktoś się o to przyczepił, jak np. ja.
Tak było opisane na telegramie, jeśli miałbym wierzyć tylko w to co powiedzą w TV (nie mam nawet) to musiałbym być kretynem (po ostatnich dwóch latach chyba nikt nie ma wątpliwości że kłamią tak samo jak randomowi użytkownicy w internecie.
Rozumiem. Randomowi użytkownicy w Internecie kłamią tak samo jak telewizja, dlatego właśnie kupiłeś bez zastrzeżeń opis z Telegrama, bo, jak wiadomo, Telegram to nie Internet i nie ma tam "randomowych użytkowników", tylko same prawdomówne anioły. Wzór-konspekt spójności poglądów.