Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??
To spoko żonka. Z gołą dupą przez środek ulicy...
Tak.
PS. Używanie Polskich znaków nie boli.
Za to post bez sensu upominający się o polskie znaki boli bardzo.
Jak bym miał mieć żonę to nie będzie się ona ubierać jak dziwka. Takiej to sam bym chętnie zajębał klapsiora
Dlatego Twoja żona popierdalać będzie w burce afgańskiej... debilu, skoro pokazanie uda uważasz za oznakę dziwkarstwa to musiałem urodzić się i wychować w osadzie mającej max 10 osób licząc psy i bydło... laski tam popierdalały w gumakach z filcem i dresów bawełnianych... i to ukształtowało Twoją psychikę napatrzyłeś się na wieśniary i teraz kobiety podkreślające jakąkolwiek swoją zaletę czy to nogi czy to duży dekolt uważasz za dziwki... a tak ogólnie to chuj Ci w plecy! :*
Niby nic, a potrafi wejśc na psyche kobiecie...
Dobry pomysł? ... a teraz wyobraz sobie ze jakis pajac robi to twojej zonie... dalej Dobry pomysł??
Dlatego Twoja żona popierdalać będzie w burce afgańskiej... debilu, skoro pokazanie uda uważasz za oznakę dziwkarstwa to musiałem urodzić się i wychować w osadzie mającej max 10 osób licząc psy i bydło... laski tam popierdalały w gumakach z filcem i dresów bawełnianych... i to ukształtowało Twoją psychikę napatrzyłeś się na wieśniary i teraz kobiety podkreślające jakąkolwiek swoją zaletę czy to nogi czy to duży dekolt uważasz za dziwki... a tak ogólnie to chuj Ci w plecy! :*
Nie. Po prostu nie będzie się ubierać się tak, żeby przy byle wchodzeniu po schodach każdy widział jej pizde. Zaczyna mnie to srogo wkurwiać, że nigdzie nie można nic napisać normalnie bo zawsze się znajdą jacyś dziwni ludzie którzy muszą Cię obrażać. Nawet jak nie napisało się nic nadzwyczajnego. Jesteś może przypadkiem z Nowej Huty / Krakowa ? Chętnie się z Tobą spotkam i powtórzysz mi to co o mnie myślisz tylko tym razem w twarz, ok?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów