📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Efyf pofs... efys shit, bro!"
Jak można się kurwa do takiego stanu doprowadzić? (No tak, alkoholem)
łał, zajebał, pijanemu z zaskoczenia jak się nie spodziewał ataku ze strony małpoluda bo odchodził. Brawo dla małpy, dajcie mu bananów.
Ta małpa w zielonych trampkach to ochroniarz?
jak grzecznie śpi
Haha! Jak ja uwielbiam najebanych pajacy rzucających się do większych od siebie. Włączył mu się God mode to dostał headshota.
Piękne 10/10 .
Piękne 10/10 .
toc bialy ziom go nawet nie dotykal wiec na chuj on mu z partyzanta zajebal to nie wiem ;/ chujowy taki ochroniarz
"Efyf pofs... efys shit, bro!"
Odrazu zazdrość
a tak btw. nastepny honorowy sie znalazl.nie ma to jak przyjebac z murzyńskiego niemca;/
Odrazu zazdrość
a tak btw. nastepny honorowy sie znalazl.nie ma to jak przyjebac z murzyńskiego niemca;/
Airflo napisał/a:
łał, zajebał, pijanemu z zaskoczenia jak się nie spodziewał ataku ze strony małpoluda bo odchodził. Brawo dla małpy, dajcie mu bananów.
Jak się wzruszył w dupe jebany obrońca uciśnionych Nie startuje się do ochroniarza po pijaku, jest większy od ciebie i trzeźwy przedewszystkim. Jeszcze tego by kurwa brakowało żeby on mu mówił kiedy uderzy
No i dobrze kurwa, niech się uczy, że po pijaku łatwo w ryja dostać. Jak do mnie ktoś się rzucą to mu nie mówie "Ty, ziomek uważaj za 3...2...1... dostajesz tubę w pysk." Ale wy tam macie inne sposoby bicia się co? "Kółko, kółko, trójkąt" Internetowi napinacze...
Airflo napisał/a:
...i dobrze kurwa! nauczy sie że najebany wcale nie ma więcej mocy... wręcz przeciwnie
@up morda czarnuchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów