P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego zamieszczam swoją opinię? Lubię jak osoby Twojego pokroju robią z siebie idiotów.
Znów tylko Twoja opinia.
Mam prawo do wyrażenia opinii, gdyż żyję w wolnym kraju.
Otóż nie, Twoja opinia nie jest całkiem wolna, jest uwarunkowana regulaminem.
Dziękuję (chociaż wiem że próbowałeś być sarkastyczny).Twoja wypowiedź znowu wyła zacna, jak poprzednie.
Nie zjadłem wszystkich rozumów, nic z tych rzeczy.
Dziwne, zachowujesz się zupełnie inaczej.
Jestem młodym człowiekiem, który uczy się życia i stara się coś osiągnąć, żeby nie być dnem i w wieku 31 lat w każde zdanie nie wplatać k**** i ch***.
Gdybyś śledził trochę sadola, wiedziałbyś że póki co dna nie osiągnąłem, ba, ustawiłem się na tyle, by nie musieć jebać na etacie
To tylko Twoja opinia, według mnie, to są dynamizatory wypowiedzi.Przyjemnie jest sobie przekląć, jednak używanie tego w nadmiarze ukazuje jak trywialny jesteś.
Ukazujesz swą złość i nienawiść do świata na sadistic. Zapewne godzinami siedzisz przed kompem, nie masz żony (lub po prostu wolisz tracić czas na siedzenie przed kompem niż poświęcanie go rodzinie, bo żona nie może znieść tak trywialnego męża)
Pewnie, czyli znów Twoja opinia, która jest dość mylna, chociaż brawo, udało Ci się trafić, nie mam żony, ale żyję z dziewczyną 10 lat młodszą od siebie, więc nawet trochę lepiej niż żona
Odpowiadam tylko na ataki innych.a obrażając innych próbujesz się dowartościować.
Nie zostałem "zdisowany" (widzę, posługujesz się językiem szmat i hiphopolowców) bo to jest tylko i wyłącznie Twoja opinia, nie masz żadnych argumentów na to, aby udowodnić to, że poniżyłeś mnie (czy jak Ty to nazywasz swoim szmacianym językiem "zdisowałeś"). Po raz kolejny ktoś kto próbuję przeskoczyć z plebsu do elity próbuje się dowartościować.Nie udało Ci się, zostałeś zdissowany przez 18 letniego gówniarza. Dziękuję, dobranoc
Tak BTW. spinacie się jak murzyńskie druty w burdelu ale ok.
31-latek zamieszcza kiczowate foto, po fali krytyki udziela odpowiedzi na poziomie nieokreślonym, niskim, żałosnym. Trochę przykre, że linczuje się moje pokolenie, a tu taki "myk". Zapewne moja wypowiedź spotka się z niezwykle konstruktywną ripostą przesyconą trywialnymi epitetami autora fotki. Pozdrawiam
To znaczy, że skłamałeś z wiekiem w profilu, będzie warn
Oklepany do bólu tekst... Argumenty, proszę?Pogrążasz się. Nie chcę mi się tracić czasu na polemikę z Tobą, bo zniżysz mnie do swojego poziomu a później pokonasz doświadczeniem.
No właśnie, zabawa w zgadywanie to podstawa Twoich wypocin, czyli Twoje bajeczki, wymysły. Po raz kolejny, bardzo się mylisz co do mojego życiaPrzykro mi, że nie wyszło Ci w życiu. Mógłbym się bawić dalej w zgadywanie, ale mi się nie chce.
Nie pracuję, prowadzę firmę transportową.Tomeczek - popychadło w pracy wieczorem wchodzi na sadistic by się wyżyć i spróbować zabłysnąć (nie idzie Ci to)
Ale czy ktoś powiedział że jej nie kocham? Znów srasz swoimi pojebanymi domysłami z dupy wziętymi i to niby ja się pogrążamz kobietą 10 lat młodszą (miłość nie jest najważniejsza, przynajmniej nie przesilasz ręki),
posługujesz się tekstami pseudo-intelektualistów i myślisz, że jesteś fajny. Wyprowadzę Cię z błędu: nie jesteś ani fajny, ani inteligentny, ani zabawny.
Poproszę imiona i nazwiska tych pseudo intelektualistów. Nie znasz? Oh joooj, znów argumenty z dupy wysrane.
Znów przytaczasz tylko i wyłącznie swoją opinię.Jesteś żałosny, a 31 lat masz w papierach, bo zachowujesz się jak 16 letni gimbusista.
Postanowiłeś zacząć mnie obrażać? Taki słaby jesteś? Przepraszam, nie ja sram z dupy argumentami, nie ja posługuję się językiem szmat.Żegnaj prostaku
Robactwo i plebs mnie nie zaszczyca.bądź szczęśliwy że zaszczyciłem Cię rozmową.
Na stare lata mam co wspominać, chociażby pobyt tam, co takim pedałom jak Ty by się przydał, w wojsku.Idź nabijaj posty, będziesz miał co wspominać na stare lata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów