P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
griffin1899 napisał/a:
a więc tak... Pod jakimś zj***nym obrazkiem wypisujesz kilkanaście odpowiedzi na posty innych użytkowników i walczysz o jakis dystrybutor. Czy ty jesteś poj***ny ?
Zapytałbym o to Twojego ojca, który w dzień Twojego poczęcia nie zastosował gumy
aha, jesteś. dzięki za szybką odpowiedź
jebana policja zawsze i wszedzie banda nierobow huj im w dupe nasikuje na tego polcjanta moczem
JotPe na sto proceeeent! Hawudepe!!!! Gandzia forewer i w ogóle, ziomek z Ciebie widzę.
weźcie się upijcie lepiej.... 4 strony komentarzy i większość "z dupy"
Penerku, ja od kilku godzin jestem już pijany
31-latek zamieszcza kiczowate foto, po fali krytyki udziela odpowiedzi na poziomie nieokreślonym, niskim, żałosnym. Trochę przykre, że linczuje się moje pokolenie, a tu taki "myk". Zapewne moja wypowiedź spotka się z niezwykle konstruktywną ripostą przesyconą trywialnymi epitetami autora fotki. Pozdrawiam
Kiczowate foto? Opinia Twoja i ludzi Twojego pokroju, nie podoba się, to po chuj komentujesz? "Na poziomie nieokreślonym, niskim", a kim jesteś, by oceniać poziom innych, pierdoloną wyrocznią, ledwo co żeś z liceum się wydostał i srasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał? Twoje pokolenie się linczuje, bo składa się z takich ludzi jak Ty. Twoje pozdrowienia mnie nie interesują. Po za tym, co do tego wszystkiego ma mój wiek? Przynajmniej nie fałszuję swojego wieku jak każdy szczun na tym portalu.
W tym roku już 31, ściślej rzecz ujmując.
hahaha czyli...
30 i pół!
ja tam uważam, że tak się spinając w swoim temacie to tylko się ośmieszasz... nie potrafisz nic powiedzieć konstruktywnego tylko bluzgasz i mówisz, że masz wszystko w dupie. Aż niesmacznie to czytać i robię to tylko ze względu na moją chorą ciekawość
lubie placki
Z mięsem? Kiedyś grałem w kapeli funkowej i mieliśmy kawałek "Lubię placki z mięsem, czyli: Chodź Kochanie, na śniadanie"
Wiesz co jest najlepsze? Że krytykują mnie Ci, co najmniej na sadolu się udzielają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów