P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
P.S. Dla wszystkich matołów co napierdalają w klawiaturę szybciej niż czytają: Ostatni rząd dystrybutorów by wlać od lewej strony był wolny, inaczej bym tego nie publikował.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A stój kurwa i do jutra.
Jeżeli autorowi fotki chodziło o coś innego to nie mam pomysłów o co bo fotka tak chujowa że niczego więcej nie dopatrzyłem się na niej.
Jak zawsze, czyli także kiedy po swojej stronie masz wolne, tak? Skoro lubisz wkładać na opak, to Twój problem, ale nie wszyscy muszą wiedzieć że jesteś homosiem na gwincie lewoskrętnym.Ja zawsze podjeżdżam tankować tak żeby mieć wlew po przeciwnej stronie dystrybutora. Jest przede wszystkim szybciej
A ten sznur w Twoim lusterku to za czym? Za chlebem kurwa?Otóż, ostatni rząd dystrybutorów, dla tankujących z wlewem z lewej strony był wolny.
Skończ pierdolić, zjebałeś i tyle!
A ten sznur w Twoim lusterku to za czym? Za chlebem kurwa?
Skończ pierdolić, zjebałeś i tyle!
Tak, ten cały sznur wraz ze mną (3 samochody) miały widocznie wlew po prawej stronie, co dla takich debili jak Ty jest zbyt trudne do pojęcia. Się odezwał, weteran sadola Po za tym, tam nawet nie ma tyle miejsca aby wyminąć auto stojące wcześniej. Zresztą, się będę matołowi tłumaczył
Kolejny, co na sadolu hejtem próbuje zaistnieć Zdjęcie jest takie, a nie inne, bo robione telefonem, na szybko, bo trzeba było tankować i nie blokować przejazdu. Po za tym, jeśli nie jesteś, przed napisaniem postu, w stanie przeczytać w całości treści tematu, to znaczy że jesteś po prostu debilem.Skoro było wolne to trzeba było zrobić zdjęcie na którym to widać, a nie takie którego się trzeba domyślać. A jak już takie chujowe zrobiłeś to mogłeś dopisać, że dystrybutor dla aut z wlewem z lewej jest wolny, bo to, że panowie policjanci, tankują w ten sposób może świadczyć o wielu innych czynnikach dla których to robią, a nie tylko dlatego, że mają problemy jak kobiety :o
Dziękuje, dobranoc.
Macie do czego gruche walić :/
Nie próbuje zaistnieć hejtem, tylko chciałem napisać, że zdjęcie jest chujowe i wieloznaczne. Bo zrobić zdjęcie i wyjąć jego część z kontekstu każdy potrafi, a jak widać zrobić takie do którego nie trzeba już nic dopisywać to już nie.
Dziękuje, dobranoc.
Chciałeś, taka jest prawda. Jest chujowe, ponieważ nie noszę wszędzie ze sobą lustrzanki i jest zrobione pierdolonym telefonem komórkowym, co do Ciebie w chuj nie dociera, chyba że jesteś z tych pedałów co noszą ze sobą lustrzanki kupione im przez ich starych i pizgają wszystkiemu i wszystkim chujowe fotki tylko po to by potem spamować nimi na deviancie. I nie zarzucaj mi, ponieważ nawet nie zbliżyłeś się do mojego poziomu, że wyjmuję pewne rzeczy z kontekstu, jesteś za słaby na to
W mercedesach mam wlew z prawej strony, w lublinach z lewej strony a w gazie mam pod siedzeniem kierowcy i jakoś mi to pomyłek nie przysparza.super. może ma chłop w swoim aucie wlew z prawej strony i się zapomniał.
Macie do czego gruche walić :/
Wyłączam się już całkowicie z dyskusji w tym temacie, bo wszystko zostało wyjaśnione. Jesteście pierdolnięci hejterzy, wasza sprawa, jesteście debile niekumate co czytać nie umieją, patrz wyżej, chcecie mi dupę zawracać, leczcie się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów