📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
skurwysyn... przybiegł najebany i nie wie co sie dzieje heh
1:30 obrońca uciśnionych
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej
chyba każdy z was pomyślał o najebaniu temu debilowi, czyż nie?
Myślę o tym że :
To był ojciec tego dziecka, przeważnie sprawca o ile jest w stanie pomaga ofierze
Ojciec się wkurwił i najebał kolesiowi Proste
To był ojciec tego dziecka, przeważnie sprawca o ile jest w stanie pomaga ofierze
Ojciec się wkurwił i najebał kolesiowi Proste
Jangcy - no pewnie każdy powinien pomóc kolesiowi napierdolić tego cwela co potrącił młodego... ale ty i tak masz na myśli lanie właśnie typa w czapce który wg mnie wymierza sprawiedliwość przed przyjechaniem policji która zapewne chuja mu zrobi jak kasiasty
Jak się nie wie to moża sobie gdybać i tak właśnie zrobie. Może nie chciała mu obciągnąć a on wydał na kolacje,taksówke itp. Wtedy ją przejechał, i chciał wydymać. Zrobił nastruj zadzwonił po kolacje ze świecami do chińczyka. Wpada ojciec i psuje impreze. Nie widzicie?!
Chuj z biciem. Pytam się kto tych ludzi uczy aby dawać coś pod głowę poszkodowanej osobie. W Polsce tak samo- co by się nie stało trzeba coś pod głowę podłożyć
Echelon napisał/a:
Chuj z biciem. Pytam się kto tych ludzi uczy aby dawać coś pod głowę poszkodowanej osobie. W Polsce tak samo- co by się nie stało trzeba coś pod głowę podłożyć
Leży w pozycji bocznej ustalonej... mnie więcej
Zależy od sytuacji, jak widać ofiara przytomna jest więc można
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów