📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Life is brutal, and full of zasadzkas
praktykujemy: dotknąć i potem "co tam potraficie"
alr skurwysyny . mina hłopca bezcena za reszte zapłacisz maser
^ lekcje na jutro odrobiłeś? Na polski na pewno nie...
@up A ty dziadek już się wyprózniłeś na noc
Dajcie już spokój ile razy mam się tłumaczyć
może następnym razem?
masakra... po prostu jak widzę takie filmiki to się zastanawiam czy ludzie nie mają czasem jednak gówna zamiast mózgu
Wrzuciłbym filmik do fapowania ale młoda dopiero w sobotę skończy 15lat.
a to kozy żyją tak długo???
Zwykłe świnie, jak można tak niewinnego młodego chłopca prowokować do obnażania się przed kamerą.
Z drugiej strony to niezły zjeb z małolata, walić przed kamerką i liczyć, że tym razem nikt mnie nie nagra. Ja pierdolę, ciekawe jaką minę miał jak koledzy mu to puścili w klasie. Na bank cała szkoła miała z niego polewkę.
Z drugiej strony to niezły zjeb z małolata, walić przed kamerką i liczyć, że tym razem nikt mnie nie nagra. Ja pierdolę, ciekawe jaką minę miał jak koledzy mu to puścili w klasie. Na bank cała szkoła miała z niego polewkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów