📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak można kurwa nie umieć pływać???
zastanawia mnie to, co w takim momencie myśli fanatyk religijny, taki jak ciapak, pzreciez wszytsko to znak od allaha, zatem powinien zorzumieć że allah ma na niego wyjebane
Józef Piłsudski
Slowo w slowo chcialem napisac taki sam komentarz...
Slowo w slowo chcialem napisac taki sam komentarz...
Wiara czyni cuda. 5 debili padło.
I pięciu katoli mniej, jaki smuteczek...
Powinien być jeszcze większy, bo to chyba twoi bracia heretycy, a nie wierni kościoła rzymskokatolickiego.
XXI wiek, ludzie latają w kosmos a ci kurwa debile wciąż pływać nie potrafią
@Marmurowychuj
Gdybyś miał do czynienia z wodą tylko kiedy pijesz,to też byś pływać nie umiał :p
Gdybyś miał do czynienia z wodą tylko kiedy pijesz,to też byś pływać nie umiał :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów