📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gdzie garda ja się pytam?!
19_91 napisał/a:
Dobrze zrobił
Żeby cię kiedyś taki menel przeleciał w ciemnej ulicy to będziesz marzyć o panach w mundurach
Walka z covidem
Będzie pluć palcami
Ci dwaj to nie ludzie tylko zwykłe skundlone skurwysyny. Oby tak jak piszecie stracili robote.
Byłem kiedyś na kolskiej, oczekujący obok skuty z tyłu, najebany, bluzga na wszystkich, zabrany przez pięknych panów policjantów, dostał gazem, potem wierdol, szybki prysznic żeby nie jebał gazem i odstawiony na ławkę oczekujących już spokojny...w międzyczasie nierozkuty, brawa dla panów w mundurach za bohaterstwo i odwagę, agresor rano zdziwony czemu go wszystko boli, chociaż lepszy był małolat z drugiego brzegu wisły co wracał autobusem i tu trafił nie wiedząc czemu, rano też zdziwiony ze ciuchy z worka całe obrzygane i wracaj autobusem na drugą stronę miasta w gaciach albo w obrzyganych ciuchach. Temat z 10 lat temu ale wspomnienia niezapomniane, rachunek za nocleg komornik do tej pory reguluje.
Dodam ze obić przykutego do krzesła to jak ruchać przywiązaną do łóżka, przyjemność moze i jest ale raczej zero satysfakcjii...
Dodam ze obić przykutego do krzesła to jak ruchać przywiązaną do łóżka, przyjemność moze i jest ale raczej zero satysfakcjii...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów