Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właściciel szczeniaka do uspania Chętnie zobaczę to na Hardzie jakby co .
Popieram! Za to panu od psiaka medal się należy.
O kurwa jak pieknie, rzadki okaz ludzkiego chinczyka ktory nie jest ciota, ma dusze a pies jest jego kompanem a nie posilkiem .
Ta ciota w klapkach co wylapala... juz po chodzie widac ze typowy chinski bufon... i jeszcze mial czelnosc wydac druga ciote na swiat.
Nie widzialem jeszcze w bialym kraju zeby szczeniak wywolal inna reakcje niz chwila milej interakcji z przyjaznym stworzeniem, a jak male gowniaki sie boja to rodzice nie kopia czworonogow tylko tlumacza ze nie ma czego sie bac... chociaz na sadolu trafi sie pare monotonnych zjebanych Januszy co to zawsze pierdola ze pchlarze do utylizacji itp itd (Edyt: nie skonczylem pisac a juz sie paru pojawilo)
Dzieci czasem boją się psów kotów itp. gówna. Nie zawsze jest tak słodko jak sobie wyobrażasz. Pies to jest zwierzę i nie każdy ma ochotę żeby go taki pchlarz oblizywał. Gnój co uderzył faceta za to, że nogą odsunął psa od dziecka WYRAŹNIE nie mającego ochoty na pieszczoty z psem ma przejebane jeśli koleś go oskarży o pobicie. Jest twardy dowód w postaci nagrania. Jak to jest w Chinach, to kolonia karna pewna. Wtedy przemyśli swoje zachowanie.
Pierwsze primo, moje dziecko zrobiło "ślaćki"
Drugoe primo, radzę ci iść do logopedy.
A po trzecie, wyraziłem tylko swoją opinię.
Primo znaczy pierwsze więc się nawet wysłowić nie potrafisz dzbanie
,,on nigdy nikogo nie ugryzł,,
Tak się produkuje pedałów. I nie przestawać! Ziemia już jest przeludniona. Im więcej LGBT+-=#$DSAETG tym przyszłościowo mniej narodzin.
To szczeniak! W najgorszym przypadku zalizałby młodego.. i te XD.. jebane gimby
Trzymaj swojego brugnego kundla przy sobie albo besziesz z nim lecial do weterynarza tuz po tym jak cie wypuszcza ze szpitala!
Gość do więzienia, pies do schroniska, a gówniak do domu dziecka.
Albo odwrotnie.
Gość do schroniska, pies do więzienia a dziecko do domu, jasne
Co za kurwa zjeb. Pchlarza, na smyczy powinien trzymać. Zresztą ewidentnie widać, że szczeniak nie chciał odpuścić dzieciakowi i stary go delikatnie przesunął nogą.
Żeby temu w czerwonym dojebali za pobicie. XD
Lamus
Co za kurwa zjeb. Pchlarza, na smyczy powinien trzymać. Zresztą ewidentnie widać, że szczeniak nie chciał odpuścić dzieciakowi i stary go delikatnie przesunął nogą.
Żeby temu w czerwonym dojebali za pobicie. XD
Żeby ciebie wyruchali w dupę za ignorancję
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów