📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maniecky napisał/a:
O kurwa jak pieknie, rzadki okaz ludzkiego chinczyka ktory nie jest ciota, ma dusze a pies jest jego kompanem a nie posilkiem .
Ta ciota w klapkach co wylapala... juz po chodzie widac ze typowy chinski bufon... i jeszcze mial czelnosc wydac druga ciote na swiat.
Nie widzialem jeszcze w bialym kraju zeby szczeniak wywolal inna reakcje niz chwila milej interakcji z przyjaznym stworzeniem, a jak male gowniaki sie boja to rodzice nie kopia czworonogow tylko tlumacza ze nie ma czego sie bac... chociaz na sadolu trafi sie pare monotonnych zjebanych Januszy co to zawsze pierdola ze pchlarze do utylizacji itp itd (Edyt: nie skonczylem pisac a juz sie paru pojawilo)
Ktoś ci w pizde powinien spuścic. Nie każdy ma ochote slinic się ze szczeniakiem który tak czy siak wpierdala własne gówno. psi jebako. Przekladasz zycie zwierząt nad życie ludzi, takie ścierwa jak ty są najgorsze.
Nie wierze w to co tu czytam. Gość, nawet tego psa nie kopnął, tylko go w miare lekko i delikatnie odsunął noga. Wczesniej pchlarz kleił się do dziecka, które EWIDENTNIE NIE CHCIAŁO wchodzić z nim w interakcje. Moze ma jakaś traumę z wczesniej, mozę się boi psów, moze ma jebane uczulenie na sierść i po prostu nie che. Ma do tego prawo. Pchlarz nie ma do zaczepiania innych osób i powinien być na smyczy.
Niestabilny psychicznie chuj w czerwonej koszulce do uśpienia, a pies do restauracji jeśli to rzeczywiście Chny.
Niestabilny psychicznie chuj w czerwonej koszulce do uśpienia, a pies do restauracji jeśli to rzeczywiście Chny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów