📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe co ten pro elo hd jp 3d tv ma że tak drogo
@up
Dlatego, że ten telewizor zamienia się za teściową, i trzeba troszkę dopłacić... I tak mało...
Dlatego, że ten telewizor zamienia się za teściową, i trzeba troszkę dopłacić... I tak mało...
Może i głupota, ale jeszcze większą okazała by się gdyby nie spróbować
Autor tematu to cymbał i cwaniak. Ta informacja, nie wiem czy zauważyłeś, wisi nad stoiskami z płytami audio i chodzi tu o nielegalne ściąganie muzyki z sieci, co też jest kradzieżą. No, ale po co przepłacać, jak kolega prześle blutaczem.
PS. Weź wynieś taki telewizor z Media Marktu
PS. Weź wynieś taki telewizor z Media Marktu
snoob napisał/a:
...chodzi tu o nielegalne ściąganie muzyki z sieci, co też jest kradzieżą.
Nie jest, bo oryginał zostaje jedynie powielany, a nie skradziony.
Taniutki ten telewizorek, chyba dam te parę grosików córeczce bo prosiła ostatnio o jakiś tani prosty w obsłudze telewizor. Taka cena bo jakaś wyprzedaż - 99.99 % ? Bogactwo kuhwa !!
More cry bitchz. No w Media Markt nie ma telewizorów za 500zł ;o
Ta fota to chyba sprzed kilku dobrych lat, niedawno widziałem w MM telewizory po 50, 60 cali w cenach od 5-10k zł. Więc nie sądzę, że 70 cali za 25 kafli. Kiedyś tak, ale nie teraz. Pamiętam jak widziałem za 20k 50 cali w MM i to Plazme ale to było dobre kilka lat temu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów