📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
dziadek sie wkurzyl, bo pewnie ma kredyt juz do konca zycia na ta lade, a tu mu jakis chuj w dupe wjezdza...
Czas reakcji 3 sekundy, jazda lewym pasem > tak odwali tylko dziad i baba
tak to jest jak jakieś 2 pajace z garnkach na łbie stoją na środku drogi i machają łapami
Czy wiadomo ilu zabitych i rannych było w tej kraksie?
Autorka kieruje nieuzasadnione pretensje do kierowcy poprzedzającego ją auta, albowiem powiadam wam, iż w hierarchii ważności kierowania ruchem, policjant jest ważniejszy od sygnalizacji świetlnej, a ta jest ważniejsza od znaków pionowych tudzież poziomych.
Trakcja trolejbusowa i kupa ukraińców? To pewnie Gdynia
eryk-antykleryk napisał/a:
Trakcja trolejbusowa i kupa ukraińców? To pewnie Gdynia
I rosyjska policja na drodze!?
No debil....
No debil....
Oj. Obawiam się że to Ty wyszłeś na debila.
pyotreck napisał/a:
Oj. Obawiam się że to Ty wyszłeś na debila.
Oczywiście, że w Gdyni znaki są po rosyjsku.
Drugi debil!
(możesz pisać "wyszedłeś", nie krępuj się Piotrusiu).
Tu już nie chodzi o to że policja kierowała ruchem a ta patrzyła na sygnalizację, po prostu idiotka nie zachowała bezpiecznej odległości i jeszcze ma pretensje. Równie dobrze mogło wybiec dziecko na jezdnię i też by miała pretensje ze przyjebała bo siedziała komuś na dupie?
BrunerOvned napisał/a:
Oczywiście, że w Gdyni znaki są po rosyjsku.
Drugi debil!
(możesz pisać "wyszedłeś", nie krępuj się Piotrusiu).
Ten znak STOP ma zastosowanie, gdy światła są wyłączone.
Już odpowiadam, wynika to z hierarchii znaków (od najważniejszej):
-Ręczne kierowanie ruchem przez policje
-Sygnalizacja świetlna
-Znaki drogowe
Tutaj na skrzyżowaniu policjant kierował ruchem, nie wiem, czy zabraniał wjazdu na skrzyżowanie, czy nie, ale dziadek wyhamował, gdy zobaczył policjanta, a babka patrzyła, na zielone i się nie spodziewała.
-Ręczne kierowanie ruchem przez policje
-Sygnalizacja świetlna
-Znaki drogowe
Tutaj na skrzyżowaniu policjant kierował ruchem, nie wiem, czy zabraniał wjazdu na skrzyżowanie, czy nie, ale dziadek wyhamował, gdy zobaczył policjanta, a babka patrzyła, na zielone i się nie spodziewała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów