Ten człowiek się już o tym przekonał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ten człowiek się już o tym przekonał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ozi Ozborn dostał od kotów za swoje, było "menczyc koty dla szatona" ?
Btw. piesiec ma wyjebane na całą akcję .
Btw. piesiec ma wyjebane na całą akcję .
coś w tym jest, szkoda że mój tak nie umie jak w 23s
@up czytałem jego książkę i nic nie było o kotach jak już to krowy mu spierdoliły grilla, i zjadł nietoperza na koncercie i odgryzł głowy kilku gołębiom
@up czytałem jego książkę i nic nie było o kotach jak już to krowy mu spierdoliły grilla, i zjadł nietoperza na koncercie i odgryzł głowy kilku gołębiom
Cytat:
pociągnąłem sierściuchowi z trapera
Prawdziwy twardziel.
Idź pociągnij z trapera niedźwiedziowi to będziesz miał się czym chwalić.
Do kotów trzeba mieć podejście, a nie tak jak tu, być grubą pizdą...
słyszałem historię o rolniku, który chciał się pozbyć kota
kot podpadł tym, że dobrał się do gołębi
facet wymyślił, że złapie kota, wywiezie w szczere pole, a potem zaszczuje psami
pomysł był dobry, z tym że stary kot znalazł najwyższy punkt na polu - czyli głowę rolnika
o mało nie wydrapał mu oczy, a psy zwlokły kota z dużymi fragmentami skalpu chłopa
kot podpadł tym, że dobrał się do gołębi
facet wymyślił, że złapie kota, wywiezie w szczere pole, a potem zaszczuje psami
pomysł był dobry, z tym że stary kot znalazł najwyższy punkt na polu - czyli głowę rolnika
o mało nie wydrapał mu oczy, a psy zwlokły kota z dużymi fragmentami skalpu chłopa
jebane koty. wytepic kurestwo
ale na końcu widać, że psu też chciał jeszcze wjebać.. a kundel taki pewny siebie, bo był za płotem.
Sadistic czy co w końcu, koleś mówi że pociągnął pchlarzowi z buciora a sadole zamiast kibicować i pytać jak on to zrobił!? To kpią. Dziwne
dziwne to bronic psa przed kotem
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów