Ten człowiek się już o tym przekonał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ten człowiek się już o tym przekonał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale bym mu lacza zapierdolił na jej (?) miejscu. Pamiętam jak kiedyś kot podbił do mojego amstafa. A że z tych psów to bardziej przylepy niż to co nieobeznani w temacie mówią zabójcy, to pociągnąłem sierściuchowi z trapera (była zima) tak mocno, że poleciał na drzewo nigdy nie lubiłem tych pchlarzy
mam nadzieję wiesiors4, że własny "przylepa" Cię w nocy wpierdoli
@up
czyżby obrońcy sierściuchów? tu jest sadol, nie ma miejsca na sentymenty jak chcecie pooglądać słodkie foteczki kiciusiów, to kwejk stoi przed wami otworem
czyżby obrońcy sierściuchów? tu jest sadol, nie ma miejsca na sentymenty jak chcecie pooglądać słodkie foteczki kiciusiów, to kwejk stoi przed wami otworem
@up
no właśnie na sadolu czekam, jak Cię Twoja przytulanka wpierdoli!! jak chcesz sobie pooglądać amstafy-przytulanki/przylepy, to zacznij oglądać słit focie ze schroniska dla zwierząt
no właśnie na sadolu czekam, jak Cię Twoja przytulanka wpierdoli!! jak chcesz sobie pooglądać amstafy-przytulanki/przylepy, to zacznij oglądać słit focie ze schroniska dla zwierząt
A mógł zabić..
rzucic sie na 10 razy wiekszego ssaka... szacun dla kota
THIS IS CAT!!!
THIS IS CAT!!!
Koty to chuje...króliki są zajebiste.
Ale słodziutki kotecek :3
wiesiors4 napisał/a:
Pamiętam jak kiedyś kot podbił do mojego amstafa. A że z tych psów to bardziej przylepy niż to co nieobeznani w temacie mówią zabójcy, to pociągnąłem sierściuchowi z trapera
obronić amstafa przed kotem.. jesteś najlepszy ;]
sir_Alex, bo opinia o nich że to psy zabójcy jest mocno przesadzona. Sam miałem 3 takie psy. Zero incydentów. Ten co się bał kotów nie lubił też wody, ale za to dzieci uwielbiał wszystkie
up
Nie dość że amstaf to jeszcze pedofil.
Nie dość że amstaf to jeszcze pedofil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów