Nowi hiszpańscy obywatele poszli się zabawić w klubie ale że nie mieli odpowiedniego obuwia to nie zostali wpuszczeni i próbowali przekonać ochroniarza że się myli i pokazali mu z bliska te obowia ..... So tolerant do Prosperity
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coraz gorsi Ci bramkarze w klubach... Ehh...
No i dobrze pierzonemu rasiście ja chodzę w butach typu smart elegant ale czemu mam niby prześladować buty sportowe? W czym buty sportowe są gorsze od niesportowych Panowie ładnie pokazali Panu bramkarzowi że nie wypada być rasistą. W końcu każdy nosi jakieś obuwie a represje na ten temat mogą doprowadzić to złych rzeczy. Na szczęście w przyszłości czuje ze Pan bramkarz nie będzie sortował ludzi na to w jakim obuwiu chodzą #AllShoesMatter
darnext123 napisał/a:
No i dobrze pierzonemu rasiście ja chodzę w butach typu smart elegant ale czemu mam niby prześladować buty sportowe? W czym buty sportowe są gorsze od niesportowych Panowie ładnie pokazali Panu bramkarzowi że nie wypada być rasistą. W końcu każdy nosi jakieś obuwie a represje na ten temat mogą doprowadzić to złych rzeczy. Na szczęście w przyszłości czuje ze Pan bramkarz nie będzie sortował ludzi na to w jakim obuwiu chodzą #AllShoesMatter
Ale żałosne.
Odemnie masz serdeczne "pierdol się"
O co chodzi z tymi butami?
Wacław napisał/a:
O co chodzi z tymi butami?
Decydujący ubiór. W wielu klubach mężczyźni muszą mieć eleganckie ubranie – nie zostaną wpuszczeni w dresach czy sportowym noo takie zasady no i dres itd no to będzie dymy itd żeby po prostu cholota tam nie napierdalała bo to niszczy renomę klubu a bogaci ludzie nie chcą się potem tam bawić z kasą ....
Aaa to dlatego
[ Dodano: 2024-08-15, 22:12 ]
Ja to pierdole schodzę sobie do piwnicy w kapciach i puszczam radio zet, browarki internet i mam spokój i zabawe
[ Dodano: 2024-08-15, 22:12 ]
Ja to pierdole schodzę sobie do piwnicy w kapciach i puszczam radio zet, browarki internet i mam spokój i zabawe
Gość w krawacie to zawsze gość mniej awanturujący się
Kurwa takie byki a stoją jak widły w gnoju zamiast z plaskaczy wszystkich kłaść.
Fajnych na ziomków na bramce. Dobrze, że mu pomogli w potrzebie.
100imiQtas napisał/a:
Fajnych na ziomków na bramce. Dobrze, że mu pomogli w potrzebie.
Tak
Właśnie tak wyglądają koledzy koksy, jak jeden dostanie w cymbał i padnie 🤣
a wszystko co qurwy ukradłu z turystow szmaty zostawii( se odrobią kozo jebcy)
Jak masz do pomocy murzyna i ciapatego to można skończyć tylko z chujem w dupie i w kałuży krwi, no i ewentualnie okradną korzystając z okazji 😀
Wszystkiemu winny jest ...., ale mienia świętego się nie wymawia na daremnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów