Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jesteś zbyt podatny na manipulacje
N mojej dzielnicy często się pojawia rodzina cyganów i nawet "dzieńdobry" mówią, mili jak chuj, ale do chaty ich raczej nie zaproszę i portfela nie dam potrzymać.
Ciapaty to ciapaty, zawsze trzeba być na oriencie
Generalizowanie jest złe. Nie każdy ciapaty zasługuje na odstrzelenie. Znam kilku, którzy nie są muslimami, mają w chuju tą całą zacofaną ideologie i korzystają z życia na Ziemi, nie oczekują wiecznego w niebie (btw. czy żaden katolik jeszcze nie leciał samolotem? Widział gdzieś tą złotą bramę, czy Księstwo jakieś, bo ja ni chuj, a trochę tego nieba zwiedziłem )
Co do powielania stereotypów, trzeba pamiętać, że nie biorą się znikąd. Nikt na murzynów nie woła od złodziei, bo kiedyś tam jeden coś ukradł. Na Polaków nikt nie woła alkoholicy, złodzieje i śmierdziuchy, bo jakiś tam jeden pijany, śmierdzący coś ukradł. Trzeba po prostu mieć na tyle oleju w głowie aby wiedzieć, w którym momencie można dany stereotyp powielić, a w którym wyjdzie się na buraka. PIS JOŁ
widzisz kolego, Iran to nie jakieś ciapate gnoje i kozojebcy jak afganistan czy pakistan. Iran dawniej zwany Persją...a kim byli persowie to poczytasz w encyklopediach.To bardzo silny, dumny i honorowy naród. Nalezy ich szanować i to właśnie Iran powstrzyma wojującego w tamtym rejonie wujka Sama
niestety ci Persowie teraz w 99% to islam
Jeśli chodzi o google, to na temat polski mógł w nim szukać np. frazy takiej jak "polish teen Kasia" (skądinąt bardzo ładna dziewczyna) ale On poszukał o polsce i polakach, jeśli w ogóle wiedział to z google, i to jest godne uwagi i wspomnienia napewno.A więc po skrócie. Zaimponował Ci ciapaty, który wie do czego służy google?
niestety ci Persowie teraz w 99% to islam
Mysle że nie masz w ogóle pojęcia co to jest Islam
rozumiem, że ty jesteś nieomylny, omnibusie jebany
zrób przysługę, zamilcz na wieki
widzisz kolego, Iran to nie jakieś ciapate gnoje i kozojebcy jak afganistan czy pakistan. Iran dawniej zwany Persją...a kim byli persowie to poczytasz w encyklopediach.To bardzo silny, dumny i honorowy naród. Nalezy ich szanować i to właśnie Iran powstrzyma wojującego w tamtym rejonie wujka Sama
Persowie cechowali się niezawisłością i bitnością, tylko, że Persowie zostali wybić, rozkurwieni, przetarci na miałko przez muzułmanów. Ciapciak z Iranu przyjdzie napisze "Wielka Polska" czy inny chuj i już ludzie "aaa to Pers". Iran to teraz truchło starej Persji, capi i jedyne co w niej tętni życiem to islamskie robactwo. Perska kultura wymarła i z nami będzie podobnie jak ciapatym damy fory. No chyba, że tak chcesz rozpamiętywać stare dzieje i jedyne co mieć wspólnego z naszymi przodkami to, to, że żyjemy na tej samej glebie. Iran dobrze sprawuje się jako wróg zasranych pejsatych i tyle. Persji w islamskim kraju się doszukuje, dobre to.
Ale są kontynuatorami tej kultury i to w dużej mierze dzięki nim wiele ze starożytności przetrwało. Kultura nie zniknęła. Jak barbarzyńcy podbili Rzym, to chcieli się potem do tego Rzymu upodobnić. Ale inna religia, zwyczaje i inna kultura w finale wyszła.
I to samo było z Irańczykami. Są inni niż turki, czy pakistańczycy. To tak, jakby porównywać np. Anglika z Rumunem. No może za daleko ... Hiszpana z Rumunem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów