No cóż, trochę nerwowa ale dobrze gada
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa.... czekałem aż baba zacznie nawijać o murzynach, a tu murzyn spierdolił akcję..
hahahaha jeszcze zabrakło tego, że taka osoba ma najczęściej konto nie dłużej niż dwa miesiące, a pierdoli o tym jaki to kiedyś nie był sadol
zamiast narzekać na kwejki, jebzdzidy czy inne to po prostu RUSZCIE DUPE i sami wyszukajcie porządne gówno jakie chcielibyście tu widzieć! Zajebiście łatwo jest narzekać kiedy samemu stoi się z boku i nic kurwa nie robi.
A to co "było kiedy" na sadolu i to czym się sadol staje to tylko i wyłącznie nasza zasługa ("nasza" - wszystkich użytkowników) bo to tylko od nas zależy co tu wrzucimy i co będziemy piwkować
Więc raz jeszcze - nie pierdolić głupot że źle, tylko zrobić kilka tak zajebistych tematów aby dupe urywało!
A to co "było kiedy" na sadolu i to czym się sadol staje to tylko i wyłącznie nasza zasługa ("nasza" - wszystkich użytkowników) bo to tylko od nas zależy co tu wrzucimy i co będziemy piwkować
Więc raz jeszcze - nie pierdolić głupot że źle, tylko zrobić kilka tak zajebistych tematów aby dupe urywało!
Sadola tworzą użytkownicy, podobno "sadyści" (kurwa, sadyści żałosne) więc taką a nie inną kondycję głównej zawdzięczacie sami sobie
Nie raz plemniki pisały o kwejku na głównej - jak usuwają, to źle, jak zostawiają to też źle...społeczność na sadisticu należy do jednej z bardziej spierdolonych w internecie, nie da się im dogodzić w żaden kurwa sposób. Cały czas coś kurwa nie pasuje.
A takie matury to bzdury czy inne polimaty po prostu się reklamują, nie można im tego zabronić i na pewno za to płacą a sadistic za darmo w internecie nie stoi. Dziwi mnie tylko, że nie da się ich permanentnie zignorować, chętnie zobaczyłbym taką opcję: ignoruj WSZYSTKIE tematy użytkownika.
Nie raz plemniki pisały o kwejku na głównej - jak usuwają, to źle, jak zostawiają to też źle...społeczność na sadisticu należy do jednej z bardziej spierdolonych w internecie, nie da się im dogodzić w żaden kurwa sposób. Cały czas coś kurwa nie pasuje.
A takie matury to bzdury czy inne polimaty po prostu się reklamują, nie można im tego zabronić i na pewno za to płacą a sadistic za darmo w internecie nie stoi. Dziwi mnie tylko, że nie da się ich permanentnie zignorować, chętnie zobaczyłbym taką opcję: ignoruj WSZYSTKIE tematy użytkownika.
Ktoś ma oryginał? To fake czy nie?
Myślałem że dostała bana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów